12 december Kerstmarkt

poster-2015Zaterdag 12 december zal de jaarlijkse HRC’14 kerstmarkt plaats vinden. De kerstmarkt begint om 15:00 uur en beloofd dit jaar wederom een spektakel voor jong en oud te worden. Op het terrein in Hurwenen zullen verschillende handgemaakte kerstspullen van hout vergekocht worden, maar ook kerststukjes en aan de vogeltjes is dit jaar gedacht. Ook kun je voor een hapje eten terecht voor o.a. een broodje hamburger of braadworst, erwtensoep of een glaasje glühwein om lekker op te warmen.

Wederom zal er dit jaar de bekende levende kerststal zijn en de dieren voor de kinderen. Vanaf 16:00 uur is er een kinderactiviteit voor onze jongere leden van de club. Vanaf 9:00 uur gaan onze leden traditioneel getrouw met oliebollen langs de deur in Hurwenen en Rossum, de oliebollen zijn ook verkrijgbaar bij de COOP in de Van Randwijckstraat of anders op de kerstmarkt zelf.

Wij hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen zaterdag 12 december vanaf 15:00 uur op het voetbalveld in Hurwenen, Groenestraat 41.