Aanschouw het eerste elftal in het Mandemakers Stadion!

Op dinsdag 3 februari 20.45 uur neemt HRC ’14 1 het op tegen een combinatie-elftal van vv Helvoirt 2 en Helvoirt onder 23.

Om 20.45 trappen we af in het Mandemakers Stadion (kunstgras) in Waalwijk. Beide eftallen mogen als een officiële wedstrijd gebruik maken van de kleedkamers van RKC WAALWIJK (HRC’14) en de kleedkamer van de tegenstander (Helvoirt).

Publiek is van harte welkom om de wedstrijd in het Mandemakers Stadion te bezoeken. Het publiek kan parkeren op het parkeerterrein, voor de deur van het stadion (P1). Via de hoofdingang is de Rabo Lounge te bereiken via de trappen en in de Lounge kan een consumptie (tegen betaling) worden genuttigd en op de hoofdtribune (Ereloge) plaats worden genomen om de wedstrijd te bekijken. Voor informatie omtrent de locatie en bereikbaarheid zie www.rkcwaalwijk.nl

Deze wedstrijd zal worden vastgelegd op de camera als mooi aandenken en ter analyse voor de technische staf. Een bijzonder dankwoord aan André Versteeg.

De spelersgroep van HRC ’14 zal deze wedstrijd als waar een “profavontuur” beleven. Om 18.00 uur vertrekken zij vanuit HRC’14 naar Waalwijk alwaar zij om 18.30 uur een sportmaaltijd (salades, broodjes, soep en pasta) in het spelershome van RKC zullen nuttigen.

We hopen u te begroeten in Het Mandemakers Stadion op dinsdag 3 februari vanaf 20.00 uur.