Avantie’31 D3 – HRC’14 D2 (0-7)

Avantie’31 D3 – HRC’14 D2 (0-7)
Vandaag was het de laatste keer dat we in onze oude tenues voetbalden.We moesten voetballen tegen Avanti”31 D3 uit Schijndel die laatste staat in onze competitie. Afwezig waren Bradley wegens ziekte (beterschap en tot snel) en Mike was nog geblesseerd aan zijn knie(ook beterschap en tot snel). Korneel was ook nog een klein beetje geblesseerd aan zijn knie maar heeft het laatste kwartier nog wel mee gevoetbald.
Begin opstelling;
Jesse op goal.
Verdediging Wessel en Daan.
Middenveld Mart,Yannick(weer terug) en Milan.
Spits Delano.
Wissels Korneel en Dylan.
We begonnen met goede moed aan de wedstrijd na het verlies van vorige week in Ingen. Nu konden we de 3 punten pakken tegen de laatste. Delano had de bal schoot naar Yannick(mooie pass) maar Yannick miste (jammer). Hoekschop Milan nam hem (goed hoog voor de goal) kopbal Yannick goalll 0-1. Delano en Yannick voelde mekaar goed aan deze wedstrijd, weer een goede pass van Delano op Yannick en de 0-2 van Yannick.
Een schot van ver van Delano 0-3. Wissel, Dylan kwam er in voor Delano en Dylan maakte de 0-4. Met deze stand gingen we de rust in. wij kregen in de rust geen limonade. Dat kreeg je na de wedstrijd zeiden ze daar. Ze hadden daar een speeltuin. Dus maar even 10 minuten ontspannen in de speeltuin (het was goed weer) dus. Wessel en Mart op de schommel.
Na de rust kreeg Mart 2 mooie kansen maar helaas alle twee mis. We werden moe en Jesse moest nog twee goed reddingen verrichten. Maar gelukkig bij een hoekschop van ons maakte zij een eigen doelpunt 0-5. Dylan kwam weer in het veld voor Yannick. Goede hoekschop van Dylan(ook hoog voor de goal) kopbal Wessel en via tweede paal erin goalll 0-6. Dylan gaf een pass op Delano vanaf de zijkant 0-7. De laatste minuut Delano alleen op de keeper en schot iedereen stond al te juichen maar Delano schoot mis.(jammer te snel geschoten)
Dus de Eindstand 0-7.
Goed gevoetbald mannen gaat steeds beter(overspelen en sfeer).
Alleen balcontrole(aannames) kan nog wel eens beter maar daar kan op geoefend worden door onze trainers.