Bezoek van Sinterklaas aan HRC’14

Wat balen we verschrikkelijk dat de Corona richtlijnen nog verder zijn aangescherpt. Alle sportaccommodaties moeten om 17:00 uur hun deuren sluiten. En dat terwijl juist het jaarlijkse bezoek van Sint en zijn Pietjes aan de jeugd van HRC’14 met grote rode letters in onze agenda’s stond geschreven.

De activiteiten commissie van HRC’14 ging er van uit dat ook Sinterklaas wel op de hoogte was van de meest recente regels. Dat blijkt dat toch niet helemaal zo te zijn. Ons bereikte via via deze video waarin we Sinterklaas en twee van zijn Pieten zien terwijl zij in het pikkedonker aankomen op het complex in Hurwenen. Tot hun verbazing blijken zij de enige te zijn. Alle spelers en hun ouders zijn, zoals voorgeschreven, netjes thuisgebleven. Alle lampen uit en alle deuren op slot!

Maar Sinterklaas zou Sinterklaas niet zijn als hij niet toch wat heeft meegebracht. Verstopt op een geheime plaatst vonden wij een zak met verschillende pakketjes voor de jeugdteams. Hierin een kleinigheidje voor de spelers van de teams. We hebben alle pakketjes in de bestuurskamer gezet zodat de leiders deze kunnen ophalen.

Sinterklaas vindt het erg jammer dat hij jullie dit jaar niet heeft kunnen zien trainen en hoopt op betere tijden. Van de Pietjes heeft hij gehoord dat jullie het heel erg goed doen. Hopelijk zien we elkaar volgend jaar weer tijdens jullie training bij HRC’14.