C en D Meiden gefeliciteerd met jullie kampioenschap!

Vandaag (29 november) zijn onze C en D Meiden kampioen geworden in de competitie! Gefeliciteerd meiden jullie mogen jezelf de aller eerste kampioenen noemen van HRC ’14!

_MG_5952b

Uit de vorige wedstrijden dit seizoen bleek het doel van de tegenstander vaak ‘kannonenvoer’ te zijn voor onze meiden D. Zij scoorden maar liefst 71 keer in 7 wedstrijden tot nu toe voor aanvang van de kampioenswedstrijd. De D meiden moesten vanmorgen al vroeg (9:00 uur) spelen op bezoek bij Sparta ’30 uit Andel. Uiteindelijk bleek dat voor hen geen probleem en wonnen zij met 2-3!

_MG_6121b

Ook onze C meiden vermaakten het publiek dit seizoen al met veel doelpunten (uiteindelijk 66 uit 10 wedstrijden!). Dit was op de laatste speeldag niet anders! Zij wonnen de kampioenswedstrijd met maar liefst 6-0!

Volgende week hopen we een groot kampioensfeest te hebben van de toekomst en jongste afdeling van onze mannen/jongens: De mini’s! Kom daarom komende zaterdag om 11:45 naar Sportpark Den Hoek in Rossum! En vier het kampioensfeest met onze jongste afdeling mee!