Clubhelden van de amateursport

DEN BOSCH – Brabants Dagblad draagt sport in de regio een warm hart toe. Van voetbal tot korfbal en van biljarten tot shorttrack. Daarom houden we de verkiezing ‘Clubhelden van de amateursport’. Want zonder de energie, passie en liefde van vrijwilligers zouden al deze sporten niet kunnen bestaan.

Je kent ze vast, want elke sportvereniging heeft ze. Anonieme helden die alles geven voor hun club. Voor dag en dauw. Voor jullie. Vanuit hun hart. Die vrijwilligers verdienen een podium.

Welke vrijwilliger bij jou in de buurt is de echte clubheld van de amateursport? Doe mee en nomineer de held van jouw favoriete sportvereniging. Dan wordt hij of zij misschien wel de clubheld van het jaar en wint de vereniging 10.000 euro.

Stemmen
Een clubheld kan iedereen zijn. Van bardame en voorzitter tot materiaalman en secretaris van de biljartclub. Het gaat om het verenigingsleven in de breedste zin van het wordt. Het betreft dus zeker niet alleen voetbal! Clubs dienen wel aangesloten te zijn bij het NOC*NSF.

Iedereen kan een clubheld aandragen en stemmen op bd.nl/clubhelden. Je stemt op een persoon en geeft een motivatie waarom deze held moet winnen. Stem vanaf 26 oktober (tot en met 16 november) op jouw clubheld en maak zelf kans op een Ford Fiesta Titanium.