Coronarichtlijnen tijdens de HRC’14 Feestdag 2021

Beste jeugdleden (en hun ouders/verzorgers), seniorenleden, supporters, vrijwilligers en sponsoren van HRC’14,

Volgende week zaterdag, 18 september, organiseren we onze HRC’14 Feestdag 2021. Van 16:00 tot 21:00 uur zijn jullie van harte uitgenodigd om het nieuwe seizoen op een gezellige manier in te luiden. Deze dag wordt jullie aangeboden door het hoofdbestuur van HRC’14 en we hopen velen van jullie dan te zien.

Let op: de feestdag is alleen toegankelijk voor leden, supporters, vrijwilligers en sponsoren van HRC’14. Natuurlijk is ook de rest van het gezin van harte uitgenodigd.

We hebben een leuk programma voor jullie samengesteld met verschillende activiteiten zoals o.a. een springkussen, een opblaasbaar pannaveld en een snelheidsdoel. De muziek wordt verzorgd door DJ Dre en er wordt livemuziek gespeeld door SpotOn. Er zijn verschillende eetkramen zoals verse friet met een snack, broodje Unox, broodje hamburger en vers schepijs. Voor de kinderen is er o.a. een suikerspin, popcorn en chips. Daarbij natuurlijk de bar met koffie, limonade, frisdrank, bier en wijn.

!! Belangrijk: de Coronarichtlijnen !!
Een vereiste voor het organiseren van een evenement als deze is dat we rekening houden met de Corona richtlijnen. We moeten ons daarom aan een aantal regels houden en zullen hier op controleren.

  • Een coronatoegangsbewijs is verplicht voor bezoekers van 13 jaar of ouder
    • Vaccinatiebewijs (Volledige coronavaccinatie. Met een Europees goedgekeurd vaccin)
    • Herstelbewijs (Bewijs positieve coronatest van minimaal 11 dagen en maximaal 180 dagen geleden)
    • Testbewijs (Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor de activiteit)*
  • Bezoekers moeten in het bezit zijn van een (gratis) ticket.
  • De organisator moet contactgegevens van bezoekers kunnen registreren.

Een negatieve Corona zelftest is geen geldig Coronatoegangsbewijs!

Een Coronatoegangsbewijs maak je gemakkelijk via de CoronaCheck-app op je mobiele telefoon. Heb je de app nog niet op je telefoon of weet je niet hoe het werkt? Bekijk https://coronacheck.nl/nl/faq voor de meest gestelde vragen en bijbehorende antwoorden.

Entreeticket & Bezoekersregistratie
In de mail die we hebben gestuurd vind je het entreeticket wat we ook gebruiken als bezoekersregistratie. Ook delen we het entreeticket in de verschillende HRC’14 groepsapps. Print het ticket uit, vul het in en neem het mee naar de feestdag. Zonder ingevuld entreeticket geen toegang! Per bezoeker vragen we een ingevuld entreeticket. Ook voor kinderen jonger dan 13 geldt de bezoekersregistratie. Zij hoeven geen coronatoegangsbewijs te laten zien.