Ingezonden: de Fruitschaal

Ingezonden door: Piet Broeders

Uit het vorige verslag dat was toen de periode titel werd behaald werd gesuggereerd dat het volgende verslag gemaakt zou worden geschreven door die vervelende supporter die elke week lag te zuren waar blijft het verslag deze week.

Nou hier is hij het verslag van de periode titel tot de winterstop.

Was het in het eerste gedeelte van deze competitie alles met de wind mee,nu komen (gelukkig)de haperingen.

Gelijk na de titel kwam Wilhelmina op bezoek op zich geen probleem.

Een mooie grote club uit den Bosch die minstens gelijkwaardig aan ons is, nee het probleem was de scheidsrechter nota bene een uit Rijswijk die club staat bij ons in de competitie normaal gesproken mag dit geen probleem zijn maar deze man heeft te veel belangen bij deze club.

En dat heeft hij laten blijken een snelle onverdiende RODE kaart (schorsing 1 wedstrijd zegt genoeg) drukte een stempel op de wedstrijd en toen hij later nog een speler van ons naar twee keer geel uit het veld stuurde was het gelopen een nederlaag werd het fijt 1-2.

De week erop 8 nov. Uit naar Teisterbanders de wedstrijd was net 10 minuten onderweg er het nootlot sloeg weer toe Coen maakte een sliding en de scheids interpreteerde dit als een zware overtreding van een doorgebroken speler (terwijl hij de bal nooit kon raken).

Rood en een penalty.

Deze wedstrijd werd met 3-0 verloren
.
Na een weekje rust kwam OSC’45 op bezoek dit werd een doelpunten festijn uitslag werd 7-2 er werd weer goed gevoetbald een verdiende overwinning.

Wij als supporters hoopten dat de sfeer hierdoor weer terug kwam.

Op 29 november moesten we aantreden tegen RKTVC die week veel geregend dus werd hier uitgeweken naar het kunstgrasveld.

Een lastige tegenstander Barry was geschorst en Kevin was net vader geworden en was afwezig hierdoor dachten wij als supporter.

De waarheid lag anders hoorden wij langs de kanten mommelen,nu hou ik niet zo van geruchten dus na de wedstrijd mijn verhaal gehaald bij het verantwoordelijk bestuurslid.

Dit werd een verhitte discussie waarbij best wel harde woorden vielen. Ik heb hier geen spijt van,maar de woorden van de voorzitter als EERLIJK open en GLASHELDER waren hier niet te vinden.

De spelers hadden het verhaal reeds voor de wedstrijd vernomen en dit was op het veld goed te merken,zoveel onrust in een team (vereniging) is nooit goed deze wedstrijd werd ook dik verdient verloren met 5-1.

De dag na Sinterklaas moest er aangetreden worden tegen BZS een zwakke broeder op papier voorafgaand werd een bespreking/brunch verzorgt in de Gouden Molen.

Hier werd door het bestuur uitleg gedaan aan de spelers over het reilen en zijlen van het team met al zijn prikkelingen van de afgelopen week.

Gelukkig was BZS niet bij machten om het aangeschoten wild te verschalken en werd mede dankzij Jordie die een superdag had en schijnbaar het SCHI…… heeft aan al de onrust een mooie overwinning geboekt 4-1.

De laatste wedstrijd voor de winterstop werd gespeeld tegen Rhelico een top 5 kandidaat.

Op 10 december wordt er een mail uitgezonden vanuit het bestuur over het wel en wee van het eerste elftal, Ikzelf vind dit een verkeerde titel.

Ik had gekozen voor mijn titel DE FRUITSCHAAL.

De woorden vanuit het bestuur in de mail waren voor vele te hoog gegrepen en er kwamen meer vragen te boven als antwoorden. Maar in supporters kringen werd zoals zo vaak gezegd het is mij best het zal wel maar als niemand kritiek heeft suddert iedereen gewoon verder.

Mijn visie is als ik een fruitschaal heb met diverse vruchten en er liggen enkele met een rottingsplekje erbij verwijder ik deze en laat er geen liggen die de rest weer aansteekt. Begrijp mijn woorden goed ik zeg niet gooi ze maar weg want na het verwijderen van de rotte plek is de vrucht nog goed op te eten.

De wedstrijd tegen Rhelico was diep triest een tegenstander die er niets van bakte en WIJ……….

Wij wilden niet winnen de keuze van de trainers over de positie van de spelers kunnen we begrijpen.

Maar met deze selectie zoals die er nu staat valt het niet mee een topnotering vast te houden.

Uitslag 1-1.

IK wens iedereen prettige Kerstdagen en een gezond 2016.