Net als voorgaande jaren zullen we ook seizoen 2014/2015 knallend afsluiten met een fantastische feestweek. Dit jaar voor het eerst onder de zwart/blauwe vlag van HRC’14.

We starten op zaterdag 30 mei en zullen de week afsluiten op zaterdag 6 juni. Uiteraard kennen we weer de nodige geweldige evenementen zoals het traditionele Familie / Straten Voetbaltoernooi, The Voice Kids of HRC’14, de HRC’14 Awards en natuurlijk het gezelligste tentfeest in de regio.

Let op!

  • De feestweek zal de gehele week plaatsvinden op het HRC’14 complex  in Hurwenen.
    Groenestraat 41, 5327 AD in Hurwenen
  • Oude munten van HVV en RVV zijn t/m de Feestweek 2015 te gebruiken. 

Bekijk hieronder de gehele planning rondom de feestweek. En zet alles alvast in je agenda!

Zaterdag 30 mei

Voetbal Clinic voor de jeugd
Aanvang: 14:00
Tijd: 14:30

Onder leiding van oud profvoetballers Coen Burg en Peter Netten zullen onze jeugdige spelers een heuse voetbal clinic afwerken. Verschillende leuke en leerzame oefeningen zullen aan bod komen waarbij de jeugdspelers kunnen laten zien wat ze in hun mars hebben.

Receptie i.v.m. het kampioenschap van het 1e elftal
Tijd: 19:00 – 21:00

Nogmaals de kans om te proosten op het prachtige kampioenschap en de spelers en leiding van HRC’14 1 te feliciteren met deze knappe prestatie.

Zondag 31 mei

Familie/Straten voetbaltoernooi
Tijd: 10:00 – 18:00

Het jaarlijks terugkerende Familie / Straten voetbaltoernooi. Nieuwe ronde en nieuwe kansen en dus voor alle teams uit Hurwenen / Rossum en omstreken een nieuwe kans om de enorme beker te bemachtigen. Uiteraard staat ook dit toernooi in het teken van “gezellig een balletje trappen” maar naarmate het toernooi vordert zal het niveau omhoog gaan en het fanatisme toenemen.

Zowel voor alle spelers als toeschouwers een gezellige en sportieve dag.

Dinsdag 2 juni

Dames voetbaltoernooi
Aanvang: 18:30
Tijd: 19:30

De Dames van HRC’14 zullen tijdens het Bommelerwaard Toernooi aantreden tegen verschillende dames teams uit de regio!

Donderdag 4 juni

HRC’14 – Regio elftal
Aanvang: 18:30
Tijd: 19:30

Het eerste elftal van HRC’14 neemt het in een vriendschappelijke ontmoeting op tegen een elftal wat is samengesteld uit spelers van verschillende clubs uit de regio. Voor HRC’14 de uitgelezen kans zich te meten met de beste spelers uit de regio.

Vrijdag 5 juni

Ouders – Jeugd (wedstrijden)
Tijd: 18:00 – 20:00

Voor onze jeugdleden de ultieme kans om het voor eens en voor altijd duidelijk te maken. “Ik kan veel beter voetballen dan mijn vader of moeder.” Wedstrijden die op het scherpst van de snede worden gespeeld en altijd garant staan voor het nodige spektakel. Wie wint deze verbeten strijdt en mag zich, voor minimaal een jaar, de beste van de familie noemen.

The Voice Kids of HRC’14
Tijd: 19:30 – 21:00

Bekend van Radio en TV en ook dit jaar weer in de feesttent in Hurwenen. Wie heeft de beste stem van Hurwenen/Rossum en omstreken? Blaas jij iedereen omver met je zangkunsten. Geef je dan snel op voor The Voice of HRC’14.

Alle acts zullen worden door een vakkundige jury beoordeeld op zangkwaliteit, show element en overall performance.

HRC’14 Awards
Tijd: 21:00 – 01:00

De uitreiking van alle prijzen waar iedereen binnen de vereniging het hele jaar naar uit kijkt. Topscorers, Assist-Koningen, meeste trainingen en de beste speler van het seizoen. Voor ieder senioren team individueel en vereniging breed vallen de beste spelers ruim in de prijzen. Heb jij dit aar de meeste goals gemaakt of het meeste trainingen bijgewoond? Er staat een prachtige beker voor je klaar!

Zaterdag 6 juni

Dijkloop
Tijd: 11:00

Voor degene met de grootste longinhoud van ons allemaal organiseert HRC’14 de jaarlijkse dijkloop. De loop voert je door het prachtige landschap van Hurwenen en Rossum. Voor de verschillende niveau’s van de lopers is er te kiezen uit diverse afstanden te weten: 5KM, 10KM en 15KM.

Schrijf je direct in om mee te doen met de Dijkloop!

Penalty Bokaal
Tijd: 14:00

Een “paneka”, een “Johan Neeskens” of gewoon een droge knal in hoek? Wie houdt zijn zenuwen het beste onder controle en mogen we bekronen als Penalty Koning van HRC’14.

Feestavond
Tijd: 21:00 – 01:00

De jaarlijkse Feestavond met optredens van o.a. Vinzzent en Arjon Oostrom. Het gezellige feest wat je absoluut niet mag missen.