Zaterdag 21 mei

Dijkloop
Tijd: 11:00
Voor degenen met de grootste longinhoud organiseert HRC’14 de jaarlijkse Dijkloop. Deze loop voert je door het prachtige landschap van Hurwenen en Rossum en is geschikt voor elk soort loper. Er is keuze uit diverse afstanden, te weten 5KM, 10KM en 15KM. Doe mee en schrijf je direct in via www.hrc14.nl! Kosten €5,-, t/m 16 jaar gratis. Inschrijven op de dag zelf vanaf 10.00u. Schrijf je direct in om mee te doen met de Dijkloop!

Voetbal Clinic voor de jeugd
Tijd: 12:30 – 16:30
Tijd: 12:30 – 14.30u voor F, E en D spelers, 12.00u aanwezig
Tijd: 14.30 – 16.30u voor MD, C, B, MB en A spelers, 14.00u aanwezig
Onder leiding van Dingo Timisela, onze nieuwe hoofdtrainer van Dames 1 zondag, zullen onze jeugdige spelers een heuse voetbal clinic afwerken. Er zullen verschillende leuke en leerzame oefeningen aan bod komen waarbij de jeugdspelers kunnen laten zien wat ze in hun mars hebben en trainers/leiders inspiratie op kunnen doen. Uiteraard wordt er ook voor een versnapering gezorgd.

Kampioensfoto
Tijd: 17:00u
Net als vorig jaar wordt er een kampioensfoto gemaakt, die het komende seizoen in het clubgebouw te bewonderen zal zijn. De spelers van alle kampioensteams (senioren, junioren en pupillen) van seizoen 2015-2016 worden om 17.00u in tenue verwacht om samen op de foto te gaan.

We are Young
Tijd: 20.00 – 01.00
De eerste editie van de We are Young feestavond voor de jeugd. Onder begeleiding van de beats van DJ MAXX LIPS maken we er deze avond een knallende party van. De tent is geopend vanaf 20.00u. Kaarten voor deze avond zijn verkrijgbaar in beide kantines (€5,- per stuk). Wees er snel bij want de kaartverkoop gaat hard! NB: i.v.m. naleving van wet- en regelgeving kunnen wij vragen om een identiteitsbewijs.

Zondag 22 mei

Vrienden van HRC’14 toernooi
Tijd: 10:00 – 18:00
Het jaarlijks terugkerende Familie/Straten voetbaltoernooi gaat verder als het Vrienden van HRC’14 toernooi. Voor alle teams uit Hurwenen/Rossum en omstreken een mooie nieuwe kans om de gewilde enorme wisselbeker te bemachtigen! Uiteraard staat dit toernooi in het teken van “gezellig een balletje trappen”, maar naar het toernooi vordert zal het niveau omhoog gaan en het fanatisme toenemen… Zowel voor alle spelers als toeschouwers belooft het een gezellige en sportieve dag te worden.

Dinsdag 24 mei

Bingo
Tijd: 18.30 – 20.00 voor de jeugd
Tijd: 20.30 – 22.30 voor volwassenen
Onder leiding van een aantal welbekende lokale gangmakers zal er in een aantal bingo rondes uitgemaakt worden wie er met de prrrrrachtige prrrrrrijzennnn naar huis gaat. Bovenal een gezellige avond! 

 

Woensdag 25 mei

Dames voetbaltoernooi
Aanwezig: 18:30
Aanvang: 19:30
De Dames van HRC’14 zullen aantreden tegen verschillende damesteams uit de regio. Gezien de resultaten die de HRC dames dit seizoen behaald hebben belooft het een toernooi van topniveau te worden!

 

Vrijdag 27 mei

Ouders – Jeugd (wedstrijden)
Tijd: 18:00 – 19:30
Voor onze jeugdleden de ultieme kans om het voor eens en voor altijd duidelijk te maken: “Ik kan veel beter voetballen dan mijn vader of moeder.” Wedstrijden die op het scherpst van de snede worden gespeeld en altijd garant staan voor het nodige spektakel. Wie wint deze verbeten strijdt en mag zich, voor minimaal een jaar, de beste van de familie noemen?

HRC’s Got Talent
Tijd: 19:30 – 22:00
Na het succes van The Voice of HRC’14 van de afgelopen jaren is er dit jaar de kans voor alle soorten jonge talenten om hun kunsten vertonen op het podium in de feesttent in Hurwenen, onder de noemer HRC’s Got Talent (bekend van TV). Blaas jij iedereen omver met je zangkunsten? Verras je het publiek met je magische trucs? Ben je de komiek van de buurt? En ben je tussen de 5 en 15 jaar? Geef je dan op voor HRC’s Got Talent via jeugdactiviteit.hrc14@gmail.com. Alle acts zullen worden door de jury beoordeeld op kwaliteit, show element en overall performance.

Alle acts zullen worden door een vakkundige jury beoordeeld op zangkwaliteit, show element en overall performance. Klik hier voor meer informatie en inschrijven.

HRC’14 Awards
Tijd: 21:00 – 01:00
De uitreiking van alle prijzen waar iedereen binnen de vereniging het hele jaar naar uit kijkt. Topscorers, beste trainingsopkomst en de beste speler van het seizoen. Voor ieder senioren team individueel en vereniging breed vallen de beste spelers ruim in de prijzen. Heb jij dit jaar de meeste goals gemaakt of het meeste trainingen bijgewoond? Dan wordt je deze avond in het zonnetje gezet!

 

Zaterdag 28 mei

Penalty Bokaal (jeugd) met buikschuifbaan
Tijd: 14:00
Een “paneka”, een “Johan Neeskens” of gewoon een droge knal in hoek? Wie houdt zijn zenuwen het beste onder controle en mogen we kronen tot Penalty Koning(in) van HRC’14?

Feestavond
Tijd: 21:00 – 01:00
De jaarlijkse Feestavond met een uitroepteken, met dit jaar een optreden van Henk Bernard. Het gezellige feest dat je absoluut niet mag missen. Voor feestgangers ouder dan 18 jaar is de entree €5,-. NB: i.v.m. naleving van wet- en regelgeving kunnen wij vragen om een identiteitsbewijs.