FIFA 17 Toernooi HRC’14

Afgelopen vrijdag streden 40 fanatieke FIFA 17 spelers om de titel “FIFA Koning van HRC’14”.

Vanaf ongeveer 17:30 uur werd het al lekker druk in de kantine en om 18:00 uur werd er geloot voor de poule indeling. Zouden de favorieten hun rol waarmaken?

Spelervaring en leeftijd leken niet van doorslaggevend belang en al na de eerste wedstrijden hingen de eerste grote verassingen reeds in de lucht.

Na de poulefase werd het kaf van het koren gescheiden en mochten we ons opmaken voor de knock-out wedstrijden. Dat je het in deze fase van het toernooi niet meer redt met het kiezen van het beste team werd snel duidelijk. Mening tactische aanpassing werd doorgevoerd voordat het balletje kon rollen.

Naarmate we dichter bij de finale kwamen steeg het niveau en het fanatisme en onder luide aanmoedigingen van de overige spelers en andere toeschouwers kwamen we dan eindelijk bij de finale.

Koen en Rowan maakten er, op het extra grote finalescherm, een heerlijk spannende pot van en uiteindelijk was het Koen die als winnaar uit de strijd naar voren kwam en zich mocht kronen tot “FIFA Koning van HRC’14”. De derde plaats was er voor Marnix die in de troostfinale te sterk was voor Niels. Proficiat boys!!

Foto’s van het toernooi bekijk je hier.