Gilze DA1 – HRC’14 DA1 (3-3)

Na een weekendje rust traden de dames van hrc aan tegen de dames van Gilze. Strak blauwe lucht en een heerlijk zonnetje, ideaal voetbal weer. De bezoekers kwamen wat traag op gang, het spel wilde in de begin fase nog niet zo vlotten. Maar na een twintig minuten kwam jet spel op gang. En na een klein half uur werd dat uitbetaald in een doelpunt. De keepster van Gilze schoot de bal door het midden uit. De attente Wanda van Wijnen, kopte de bal terug naar voren. Waar Kiki van den Berg de bal doorkopte naar Sabine van de Sluis, die de bal meenam en hard binnen schoot. Tien minuten later was het weer Kiki van den Berg die de bal doorkopte, ditmaal na een voorzet van rechts. De bal komt terecht bij Rosanne van Hemert, die de bal binnen kan schieten. Op slag van rust wordt het zelfs 0-3. Rosanne van Hemert kreeg de bal, via wederom Kiki van den Berg, voor haar voeten. Na het uitspelen van een paar verdedigsters, schoof ze de bal in het doel.

Na rust liep het niet meer zo lekker bij de bezoekers en daarvan profiteerde de thuisploeg van. In de 55e minuut scoorden ze in de omschakeling de 1-3. Na 77 minuten werd het 2-3. En kort voor tijd, besliste de scheidsrechter de wedstrijd door een onterechte penalty te geven aan de thuisploeg. Die goed werd ingeschoten. En zo werden de punten gedeeld 3-3.

Volgende week is het bekerweekend en spelen de dames van HRC thuis tegen eersteklasser Bavel vr1. Aanvang 12.00u ophef sportpark in Hurwenen.