HRC’14 3 – DSC 4 (2-4)

HRC’14 3 – DSC 4 (2-4)

Zou de lofzang van vorige week een enkeling naar het hoofd gestegen zijn, was het te koud of was het toch het  (te veel) respect voor onze tegenstanders uit Kerkdriel? Wat het ook was we hadden er vandaag flink last van. De power en vechtlust die we vrijwel ieder weekend kunnen opbrengen was vandaag bij te veel spelers niet aanwezig en het is niet de eerste keer dat duidelijk wordt dat wij zonder die 120% inzet ook maar een modaal ploegje zijn.

Conclusie van vandaag is eigenlijk dat wel terecht hebben verloren. Desondanks overheerst wederom dat gevoel dat het ook nu niet echt nodig was. Een achterstand bij rust weten we inmiddels wel mee om te gaan. Wanneer we de eerste vijf minuten na rust echter ook nog staan te slapen en we hierin nog twee goals tegenkrijgen wordt het wel een lastig verhaal.

De tweede helft nog hard gewerkt om de score om te draaien maar het heeft er niet echt in gezeten. Heel veel woorden wil ik dan ook niet meer vuil maken aan dit verslag.

Aankomende zondag wacht ons Den Dungen. Een ploeg met vier punten waarvan wij ze er in de tweede wedstrijd drie cadeau hebben gedaan. Elk ander resultaat dan een duidelijke overwinning is dan ook onacceptabel.

Donderdag lekker trainen en dan zondag weer vol aan de bak!