Zaterdag 20 mei

Dijkloop
Inschrijven vanaf: 10:00 uur
Aanvang start: 11:00 uur
Voor degenen met de grootste longinhoud organiseert HRC’14 de jaarlijkse Dijkloop. Deze loop voert je langs het mooiste stukje natuur van de Bommelerwaard en is geschikt voor elk soort loper. Er is keuze uit diverse afstanden, te weten 5KM, 10KM en 15KM. Doe mee en schrijf je direct in via https://hrc14.nl/dijkloop2017/! Kosten €5,-, t/m 16 jaar gratis.

Jeugdmiddag: Freestyle en Techniek
Tijd: 12:30 uur – 16:30 uur

Kampioensfoto
Tijd: 17:00 uur
Net als voorgaande jaren wordt er een kampioensfoto gemaakt die het komende seizoen in het clubgebouw te bewonderen zal zijn. De spelers van alle kampioensteams (senioren, junioren en pupillen) van seizoen 2016-2017 worden om 17.00u in tenue verwacht om samen op de foto te gaan.

We are Young
Tijd: 20.00 uur – 01.00 uur
Na de succesvolle eerste editie organiseren we dit jaar de tweede editie van de We are Young, de feestavond voor de jeugd. Onder begeleiding van de beats van DJ MAXX LIPS maken we er deze avond een knallende party van. De tent is geopend vanaf 20.00 uur en de entree €5,- . NB: i.v.m. naleving van wet- en regelgeving kunnen wij vragen om een identiteitsbewijs.

Zondag 21 mei

Vrienden van HRC’14 toernooi
Tijd: 10:00 – 18:00
Het jaarlijks terugkerende Vrienden van HRC’14 Toernooi. Voor alle teams uit Hurwenen/Rossum en omstreken een mooie nieuwe kans om de gewilde enorme wisselbeker te bemachtigen! Uiteraard staat dit toernooi in het teken van “gezellig een balletje trappen”, maar naar het toernooi vordert zal het niveau omhoog gaan en het fanatisme toenemen… Zowel voor alle spelers als toeschouwers belooft het een gezellige en sportieve dag te worden. Inschrijven via de website: https://hrc14.nl/inschrijven-vrienden-van-hrc14-toernooi/ 

Dinsdag 23 mei

Bingo
Tijd Jeugd: 18:30 uur
Tijd Volwassenen: 20:00 uur
Onder leiding van een aantal welbekende lokale gangmakers zal er in een aantal bingo rondes uitgemaakt worden wie er met de prrrrrachtige prrrrrrijzennnn naar huis gaat. Bovenal een gezellige avond!

Woensdag 24 mei

Dames Toernooi
Aanwezig: 19:00 uur
Aanvang: 19:30 uur
Net als eerdere jaren spelen verschillende damesteams uit de regio een onderling toernooi.

Ajax – Manchester United op groot scherm
Tijd: 20:45 uur
Het werd nog ongekend spannend, maar Ajax slaagde er voor het eerst in 21 jaar in een finale van een Europees toernooi te halen. De Amsterdammers rekenden in de halve finale af met Olympique Lyon. In de eindstrijd wacht een prachtige tegenstander: Manchester United.

Donderdag 25 mei

Volleybal Toernooi
Tijd: 15:00 uur
Voor het eerst tijdens de HRC’14 feestweek zal er een heus volleybal toernooi plaatsvinden. De organisatie en het idee hiervan is in handen van het eerste en tweede elftal van onze herenafdeling. De tent zal ook tijdens de toernooien en ’s avonds geopend zijn! Inschrijven via de website: https://hrc14.nl/activiteiten/inschrijven-volleybal-en-voetvolleytoernooi/ 

Vrijdag 26 mei

Ouders – Jeugd (wedstrijden)
Tijd: 18:30 uur
Voor onze jeugdleden de ultieme kans om het voor eens en voor altijd duidelijk te maken: “Ik kan veel beter voetballen dan mijn vader of moeder.” Wedstrijden die op het scherpst van de snede worden gespeeld en altijd garant staan voor het nodige spektakel. Wie wint deze verbeten strijdt en mag zich, voor minimaal een jaar, de beste van de familie noemen?

Voetvolley Toernooi
Tijd: 18:30 uur
Voor het eerst tijdens de HRC’14 feestweek zal er een heus voetvolleybal toernooi plaatsvinden. De organisatie en het idee hiervan is in handen van het eerste en tweede elftal van onze herenafdeling. De tent zal ook tijdens de toernooien en ’s avonds geopend zijn! Inschrijven via de website: https://hrc14.nl/activiteiten/inschrijven-volleybal-en-voetvolleytoernooi/ 

Kampioensreceptie Dames
Tijd: 19:15 – 20:30
Tijdens de Kampioensreceptie is er de gelegenheid om de Dames te feliciteren met het behaalde kampioenschap in e 2e klasse.

Zaterdag 27 mei

Penalty Bokaal
Tijd: 14:00
Een “paneka”, een “Johan Neeskens” of gewoon een droge knal in hoek? Wie houdt zijn zenuwen het beste onder controle en mogen we kronen tot Penalty Koning(in) van HRC’14?

Feestavond
Tijd: 20:00 uur 
De jaarlijkse Feestavond met een uitroepteken, met dit jaar een optreden van John West. Het gezellige feest dat je absoluut niet mag missen. Entree €5,-. NB: i.v.m. naleving van wet- en regelgeving kunnen wij vragen om een identiteitsbewijs.