HRC’14 gaat voor het Kampioenschap!!

Aankomend weekend spelen de mannen van HRC’14 1 de belangrijkste wedstrijd in hun nog prille carrière als speler van HRC’14. Slechts enkele dagen na het officiële één jarige jubileum van de vereniging speelt het vlaggenschip namelijk hun kampioenswedstrijd!

Zondag komt nummer vier RKVSC op bezoek op het complex in Rossum. Waar de bezoekers de punten goed kunnen gebruiken voor het behalen van de nacompetitie heeft HRC’14 nog één punt nodig om de champagne te mogen ontkurken.

RKVSC speelt na zondag nog wedstrijden tegen Hedel en RKKSV. Het is voor de Velddrielse opponent daarom een absolute must deze tegenstanders met gunstige papieren tegemoet te treden. Een goed resultaat tegen koploper HRC’14 zal de ploeg van trainer Wilco van Houtum in een dermate goede flow brengen dat de laatste wedstrijden met veel vertrouwen afgetrapt kunnen worden.

HRC’14 kan echter buigen op een ongekende thuisbalans. In alle acht de thuiswedstrijden die de blauw/zwarten dit seizoen afwerkte pakte het steeds de volle buit. Dit eveneens met een knappe statistiek van dertig gemaakte goals en maar twee tegengoals. Het vertrouwen is dan ook groot bij de koploper.

Het belooft aanstaande zondag een absolute kraker te worden. Tijdens deze belangrijke derby kunnen onze mannen jouw support dan ook goed gebruiken. Alle HRC’14 supporters en andere geïnteresseerden zijn nodig om het elftal naar het eerste kampioenschap in de geschiedenis van HRC’14 te juichen!