Inzending: HRC’14 met vier Herbstmeisters de winter in.

HRC’14 maakt goede start en gaat met vier Herbstmeisters de winter in…..

De nieuwe fusievereniging HRC’14 (Hurwenen RossumCombinatie), is goed begonnen aan het seizoen. Nu de winterperiode van kracht is kan men een goede balans opmaken ten aanzien van de Heren en Dames elftallen.

Zoals bekend gaf het eerste elftal het goede voorbeeld door de eerste periodetitel in de wacht te slepen, en het jaar 2014 op de bovenste positie te afsluiten.
Ook het tweede elftal van HRC’14 nam door de gewonnen wedstrijd afgelopen zondag, de bovenste plaats in handen en sluit daarbij mooi aan op het eerste elftal.

Het 5de elftal wat dit seizoen nog niet verloren heeft gaat eveneens met de titel “Herbstmeister” de winter in. Ook het Dames Zaterdag elftal nam ondanks de verloren wedstrijd van afgelopen zaterdag deze titel in handen.

Daaronder mogen we ons veteranen elftal VE1 feliciteren met een keurige 3de plaats in de ranglijst.
Ook het 3de, DA1 Zondag en DA2 zondag elftallen kunnen nog alle kanten op met een mooie 4de plaats binnen hun competities.

Daarnaast mag er zeker een groot compliment uitgaan naar het 4de elftal van HRC’14. Ondanks dat er nog geen puntje behaald is blijft het team toch elke week weer met goede moed het voetbalveld betreden.

Wij als 5de elftal van HRC’14 feliciteren alle teams met deze goede sportieve prestatie en hopen dat de voetbalgoden onze vereniging in 2015 wederom goedgezind zijn.

Het 5de elftal wenst hierbij iedereen Goede Feestdagen en een Sportief en Blessurevrij 2015….