HRC’14 Mini’s – CHC Mini’s (7-2)

HRC’14 Mini’s – CHC Mini’s   (7-2)

“De bevestiging”

Zaterdag 1 November 2014, normaal gesproken een koude winterdag. Zei het niet dat onze boys van de Mini’s moeten voetballen! En zoals U als trouwe volger al hebt mee gekregen : als onze Mini’s moeten voetballen, schijnt de zon! Daarbij komt ook nog dat dit de dag is dat we de nieuwe tenues in gebruik mogen nemen. En zoals gepast, en het kan geen toeval zijn, zijn de Mini’s de eerste die het nieuwe tenue mogen aantrekken als jeugdteam. Al met al, het gaat dus een mooie ochtend worden!

Zoals U gewend bent, neem ik U mee in de voorbereiding naar de wedstrijd tegen onze vrienden van CHC. Naar wij dachten waren wij (de Mini’s) halverwege de competitie, “winterkampioen”! Niks is minder waar. Ik zal U proberen voor te leggen wat er is gebeurd de afgelopen weken.

TGG is uit de competitie gegaan(waarschijnlijk zijn ze de klap van onze boys niet te boven gekomen) , daarvoor is CHC in de plaats gekomen. De KNVB vinden de Mini’s niet belangrijk genoeg, en in plaats van dat ze de twee eerder benoemde teams om wisselde, is de stand om NUL gezet. Worden onze sterren van de Mini’s tegen gewerkt? Worden we TE goed bevonden? Of is dit pure afgunst? De afgelopen trainingen gaan de boys door op de ingezette weg : leren, beter worden, en plezier hebben! Ondanks de 2 vrije zaterdagen hebben we stappen gemaakt en zijn we klaar voor de wedstrijd. Lofzangen, complimentenregen, de druk van een kampioenselftal, hoe gaan onze boys er mee om. Dit zat uiteindelijk de dag worden van “De Bevestiging”!!

De Wedstrijd:

Iedereen is ruim op tijd, de nieuwe tenues zijn present, en we hebben DE kleedkamer (kleedkamer 1, van de grote mannen) De prachtige Blauw zwarte tenues worden uit de tas gehaald en de nummers worden verdeeld. Foto´s worden gemaakt en niets staat onze Mini´s in de weg om er een mooie pot van te maken.

De opstelling is als volgt,

Kamikaze Kay   Sneltrein Marijn   Turbo Teddie

     Ralph                   Dribbelkoning Jasper

Wissel, Sem-Bram-Thijs

De wedstrijd is net in gang gezet en de 0-1 word gemaakt. Schijnbaar zijn onze boys nog te veel bezig met de nieuwe tenues. Toch rechten onze boys de rug en binnen de kortste keren word de stand omgezet in een 2-1 voorsprong door goals van Sneltrein Marijn en Dribbelkoning Jasper. Door een onoplettendheidje word de 2-2 gemaakt. En dan gebeurd het! Ik zal U kennis laten maken met de volgende speler, Sem! Ook wel bekend als Stormram Sem!! Sem kan het niet aanzien dat wij met onze kwaliteiten ons laten afbluffen door onze vrienden van CHC. Stormram Sem neemt het voortouw en laat zien dat er niet met onze Mini´s te sollen valt! Met goede slidings en hard werken tilt hij het team op een hoger niveau, en een voorsprong kan niet uitblijven! Wie anders dan Dribbelkoning Jasper maakt de goals en kunnen we rusten met een 4-2 stand.

In de rust worden zoals U wel bekend de puntjes op de i gezet, met het bekende bekertje limonade. Wederom worden verschillende wissels toegepast, en ik begin een beetje voorspelbaar voor U te worden, maar omdat wij een Dodelijke Selectie hebben, worden we niet minder door de wissels.

De tweede helft is amper in gang gezet, of de 5-2 ligt al in het mandje, wie anders dan Sneltrein Marijn is de goalgetter! Verder kan ik kort zijn over de rest van de 2de helft. Ik had U graag lekker gemaakt van mooie termen en leuke anekdotes , maar al met al vind gewoon een bevestiging plaats, naar later blijkt , De Bevestiging! Tegen wie we ook spelen, ookal worden we tegen gewerkt, onze boys blijven winnen, en daar mogen en moeten we TROTS op zijn!! Wie de doelpunten ook maken, wie er verdedigt, dit is een team waar alles in zit!! Uiteindelijk word de stand op 7-2 gezet door een heerlijke goal van de revelatie van dit team Ralph, en een knotter doelpunt van onze Turbo Teddie!

Man of the match, Thijs! Thijs heeft vandaag bevestigd altijd op dit team te kunnen bouwen. Dankzij Onze grote vriend weten we dat dit team de toekomst is van HRC! Hij werkt hard, verdedigt mee, en bij elke aanval roept ie om de bal te krijgen! Hierbij is onze Thijs een voorbeeld! Het maakt niet uit wie er scoort, wie de ballen tegenhoud, en wie er een sliding maakt! We zijn 1 team, en daar is onze Thijs een voorbeeld van! Ga zo door Thijs!!

Tot slot wil ik U melden dat er nu al getrokken word aan onze boys van de mini’s , er word zelfs al gesproken over een tussentijdse overstap naar de F ! Dit moeten wij allen als compliment nemen en daarbij is ook al de toekomstig leider gecontracteerd. Hier hoort U later meer over. Zoals U gelezen heeft, heb ik de vorige keer een nieuw item in het leven geroepen , namelijk De Pen. In het kort zal ik U uitleggen wat “de Pen” inhoud. Iemand krijgt de pen, kan zijn of haar mening geven over de jeugd, mini’s, wat dan ook. Na het stuk kan je “De Pen “ doorgeven, zodat iemand anders zijn/haar mening kan geven, enzovoort enzovoort. Bij deze de eerste pen.

Allereerst wil ik Lavindo bedanken voor “de pen”!
Ik ben Harald van Deelen, vader van Jasper (dribbel koning Jasper) en Lauren (hulp trainer van de mini’s). Ik ben al 6 jaar trainer/coach van het team van Lauren. Ik ben begonnen met het trainen toen Lauren in de F4 is gaan spelen. Dit team bestaat, op een uitzondering na, bijna geheel uit dezelfde spelers als toen van de F4!

Hoogte punten hieruit zijn, 6 kampioenschappen op rij en voetballen in competitie verband tegen de E1 van PSV Eindhoven. Ook dit jaar zijn we succesvol begonnen, met een tussentijdse promotie naar de 2e klasse.

Met veel plezier geef ik nog steeds trainingen aan de jongens, maar ik vind het ook super om bij de trainingen van Jasper te kijken. Ik hoop dat dit kampioensteam nog heel lang met veel plezier samen mogen voetballen.
Want het blijft elke keer weer een genot om naar te kijken. Alle spelers hebben er veel zin in, en staan op donderdag en zaterdag te popelen om het veld op te mogen.

Graag wil ik ook complimenten geven aan Lavindo, die dit team geweldig traint en begeleid. Vaak is dit, met een borrel besproken. En tijdens die borrel is gevraagd of hij de mini’s zou willen gaan trainen. Hij is met vol enthousiasme er tegen aan gegaan. Top!! Zoals Lavindo zou zeggen ;-).
Ik wens de mini’s veel voetbal plezier toe en Lavindo heeeeel veel succes om OOK een succescoach te worden.

Nu ik toch “de pen”heb gekregen van Marcel, geef ik hem hierbij terug! succes Marcel!!
Met sportieve groet,
Harald van Deelen