HRC’14 op pole-position voor behalen Eerste Periodetitel

In navolging van het kampioenschap van vorig seizoen lijkt de trein van HRC’14 ook dit seizoen nog niet van plan vaart te minderen. Na twee thuisoverwinningen op het complex in Hurwenen hebben de mannen van het trainersduo Coen Burg en Peter Netten aangetoond zich ook prima thuis te voelen op de groene mat op sportpark Den Hoek in Rossum.

De overwinning op Buren (4-1) van afgelopen zondag i.c.m. het puntverlies van de “concurrenten” RKTVC, Rhelico en Teisterbanders maakt dat HRC’14 momenteel op pole-position ligt voor het behalen van de eerste periodetitel.

Een ongekende luxe voor de club waar voor aanvang van het seizoen de bescheiden doelstelling werd uitgesproken om zich in ieder geval te verzekeren van een langer verblijf in de vierde klasse.

Aanstaande zondag reist HRC’14 met een nagenoeg fitte selectie af voor de lastige uitwedstrijd tegen het eveneens goed presterende FC Engelen. Een overwinning brengt wederom een feestje naar Hurwenen/Rossum.

HRC’14 zal in de komende twee wedstrijden minimaal drie punten moeten behalen om zich te verzekeren van de eerste periode in de 4e klasse F.

Natuurlijk rekenen onze jongens ook aanstaande zondag weer op de massale steun van de inmiddels beruchte Twaalfde Man van HRC’14.  Er zal om 14:30 worden afgetrapt en het complex van Engelen is te vinden op onderstaand adres.

FC Engelen
Engelerpark 10
5221 AM Engelen