HRC’14 pakt eerste periode

Eén wedstrijd voor het einde van de eerste periode hebben de mannen van HRC’14 beslag gelegd op de eerste prijs van het seizoen 2015/2016. De knappe zege bij FC Engelen was voldoende om zich te verzekeren van de eerste periodetitel in de 4e klasse F.

Het leek een lastige middag te worden op het fraaie nieuwe complex van FC Engelen. Al na 17 minuten spelen was het FC Engelen wat een 1-0 voorsprong op het scorebord zette. In deze zelfde minuut trok HRC’14 de stand echter alweer gelijk via een doelpunt van Roy van Hemert. Na goals van Joost Leerintveld en Berry van Maren was het HRC’14 dat de wedstrijd met een overtuigende 1-3 naar zich toe wist te trekken.

Na zeven speelronden en het ongeslagen behalen van de eerste periodetitel is inmiddels duidelijk geworden dat HRC’14 zich kan meten met de grote jongens in de 4e klasse. Tot welke hoogte onze mannen dit seizoen zullen reiken is nog even afwachten maar zeker is wel dat de prestaties van het eerste elftal HRC’14 kenmerkend zijn voor de succesvolle fusie tussen voormalig HVV en RVV.

Periode 1

Foto:  JoaJo Creations | Joannet van Eck