HRC’14 Sponsordag

HRC’14 Sponsordag

Voorafgaand aan de topper tussen HRC’14 en Hedel werd op sportcomplex Den Hoek de HRC’14 Sponsordag georganiseerd. Het moment waarop de tenue’s van onze jeugdelftallen werden gepresenteerd maar tevens ook het moment om alle sponsoren uitgebreid in het zonnetje te zetten.

De enorme opkomst tijdens de sponsordag toont grote betrokkenheid van de veelal lokale bedrijven bij onze vereniging. We zijn als club dan ook heel trots te mogen melden dat, dankzij al deze sponsoren, alle elftallen (zowel jeugd als senioren) hun wedstrijden in de nieuwe zwart/blauwe tenue’s kunnen spelen. Ieder team heeft zijn eigen sponsor. Daarnaast zijn er zelfs teams die worden gesponsord door twee of meer verschillende sponsoren.

Via deze weg nogmaals een dankwoord richting alle sponsoren maar tevens ook een zeer groot compliment richting onze Sponsorcommissie. Het is dankzij de inzet van deze commissie bestaande uit Johan, Monique, Gino en Antwan dat alle teams hun wedstrijden vanaf nu spelen in onze prachtige zwart/blauwe tenue’s.