HRC’14 Supporters Groepswhatsapp

Voor alle trouwe bezoekers van de uitwedstrijden van ons eerste elftal is er vanaf nu de HRC’14 Supporters Groepswhatsapp.

Afgelopen seizoen hebben we gezien dat veel supporters op zondagmiddag de uitwedstrijden van het eerste elftal bezoeken.  We hebben echter ook gemerkt dat veel van deze vaste supporters op zondag alleen in de auto stappen om richting het complex van de tegenstander te rijden. Het is natuurlijk veel gezelliger om  deze uitwedstrijden samen met de andere HRC’14 supporters te bezoeken.

Ook zijn er helaas trouwe supporters die uitwedstrijden hebben moeten missen omdat het voor hen niet mogelijk was de wedstrijd te bezoeken.

Om het voor iedereen mogelijk en zo gezellig mogelijk te maken om de uitwedstrijden te bezoeken is er vanaf heden de HRC’14 Supporters Groepswhatsapp. Even snel overleggen wie er gaat, hoe laat diegene gaat en of er wellicht nog een plekje vrij is….

Geef je nummer door (stuur een berichtje) aan Toon Vervoort (06 12 81 04 76) of Roy Schungel (06 11 35 75 07) zodat we je kunnen toevoegen aan de whatsappgroep en je nooit meer alleen naar een uitwedstrijd hoeft te rijden of een uitwedstrijd moet missen omdat je geen vervoer hebt!

Een aantal voorwaarden om toegevoegd te kunnen worden aan de groepswhatsapp:

  • Je kent de regels voor buitenspel beter dan de grensrechter van de tegenstander.
  • Je hebt iedere zondag een aantal goede tips voor de technische staf van HRC’14.
  • Je had die ene grote kans er zelf gemakkelijk ingeschoten.
  • Je hebt Whatsapp op je telefoon.