HRC’14 Twee wint KNVB Beker

Op het kunstgras van v.v.TEC was ASWH uit Hendrik-Ido-Ambacht afgelopen zaterdag de laatste horde naar een unieke prijs.  Nooit eerder wisten senioren teams van voormalig vvHurwenen en vvRossum de KNVB Beker te bemachtigen. Het eerste seizoen onder de blauw-zwarte vlag zorgt echter direct voor een daverend succes.

Hoewel HRC’14 uiteindelijk verdiend met de beker aan de haal ging zag het na pas een paar minuten gespeeld te hebben niet naar uit. De eerste de beste aanval van ASWH betekend direct een achterstand voor HRC’14. De rug wordt echter snel gerecht en nog binnen het kwartier is daar Tom Verhoeven met de aansluitingstreffer.

HRC’14 blijft de bovenliggende partij en maakt aanspraak op de verdiende voorsprong. Toch wordt er in de reguliere speeltijd niet meer gescoord. Ook in de verlenging geven beide teams elkaar niets toe waardoor penalty’s de beslissing moeten brengen.

Het vertrouwen is groot want niet voor het eerst dit seizoen wordt de koelbloedigheid van onze mannen op de proef gesteld. Net als GVV en WNC moet ook ASWH het hoofd buigen vanaf 11-meter. Een 6-5 overwinning met een glansrol voor penalty-killer Noah Maas. Liefst drie keer weet hij een strafschop te keren en zijn teamgenoten de perfecte basis te bieden voor de knappe overwinning.

Spelers en Staf van HRC’14 2,
Van Harte met deze puike prestatie!