HRC’14 tweede tijdens Quizavond

Afgelopen zaterdagavond heeft een aantal knappe koppen namens HRC’14 meegedaan aan de Quizavond in dorpshuis de Parel. De Quizavond werd georganiseerd door de Oranjevereniging Rossum en is na de klaverjasavond de tweede in een reeks van verschillende activiteiten.

De activiteiten stellen verenigingen in de regio in staat geld te verdienen voor de clubkas. Het zevental verenigingen wat meedoet is: HUROS, De Lorre, ROTAC, BC Rossum, Fanfare Juliana, Van Alles Wa en natuurlijk HRC’14.

Gedurende de avond werden er vragen gesteld binnen zeven categorieën waarbij het HRC’14 team bijzonder goed scoorde binnen de categorieën Reclame en Actueel. Uiteindelijk werd besloten op een uitstekende tweede plaats waarmee het team een bedrag van €120,- bijeen speelde voor de vereniging.

Tijdens Koningsdag (27 april) is er een derde kans om geld te winnen voor onze club. Er wordt dan een heuse zangwedstrijd georganiseerd. Uiteraard doen we voor deze zangwedstrijd een beroep ons onze leden met “enig” zangtalent. Opgeven kan binnenkort via de formulieren die in beide kantines worden opgehangen.