HRC’14 VR1 – DSE VR1 (0-3)

Deze zondag kwamen de vrouwen van DSE uit Etten-Leur op bezoek in Rossum. De nummer 2 uit de competitie die de meeste doelpunten gemaakt hebben tot nu toe. De wedstrijd was nog niet koud begonnen of de thuisploeg stond al met 0-1 achter na een snelle aanval.

De eerste 20 minuten waren de bezoekers heer en meester op het veld en ze zette dat om in nog 2 doelpunten. En dus stond na 20 minuten de 0-3 op het scorebord.

Hierna richtte de thuisploeg zich op. Waren ze voor de rust nog wat onrustig in het spel, na rust waren de dames van HRC duidelijk de betere op het veld. De mouwen werden duidelijk opgestroopt en de duels werden weer gewonnen. Helaas lukte het niet om dit om te zetten in doelpunten. Ze hadden wel een aantal mooie kansen, waarbij de paal ook een sta in de weg bleek.

En zo stond na 90 minuten de stand van 0-3 op het bord.

Volgende week wacht de moeilijke uitwedstrijd in en tegen Someren. Maar met de instelling en inzet van de tweede helft kan dit een mooie wedstrijd worden. Aanvang wedstrijd 12.00u, op sportpark De Potacker in Someren.