HRC’14 VR1 – Nooit Gedacht VR1 (1-5)

De tweede wedstrijd van het seizoen was tegen de vrouwen van Nooit Gedacht. Een ploeg die al hele wat jaren meedraait in de eerste klasse.

Nadat pupil van de week, Seneida Leemans, de aftrap had genomen en gescoord in het doel van Nooit Gedacht, begonnen de bezoekers sterk aan de wedstrijd en creëerden direct een paar mooie kansen, die door de keepster van HRC Melissa Biesheuvel gekeerd werden.

Daarna kwam de thuisploeg wat beter in haar spel en dat leverde in de 9e minuut direct een doelpunt op. Een corner van rechts werd door Rosanne van Hemert genomen op de vrij staande Denise den Tek. Die nam de bal in één keer op de slof en schoot de bal met een boog over keepster in het doel.

Het spel golfde daarna op en neer, waarbij HRC wel wat sterker was. Toch was het al snel 1-1. Een aanval van de thuisploeg werd afgeslagen en na een snelle omschakeling wisten de vrouwen uit Geffen te scoren.

Op slag van rust scoorden zij zelfs nog 2 doelpunten, na een paar persoonlijke fouten op het veld. En dus stond het met rust 1-3

Na rust veranderde er niet veel aan het spel. De vrouwen van HRC hadden een klein overwicht op het veld, maar de bezoekers profiteerde van foutjes. Hun omschakeling was goed en snel. Hiermee wisten ze nog tweemaal te profiteren. En dus was de uitslag, hetzij geflatteerd, 1-5.

Volgende week wacht een nieuwe uitdaging. De uitwedstrijd tegen een oude bekende, OVV’67. De wedstrijd begint om 12.30 op sportpark Uilendonck in Oosteind