Irene D2 – HRC’14 D2 (1-4)

Irene D2 – HRC’14 D2 (1-4)

Gisteren was onze eerste competitie wedstrijd van het nieuwe seizoen. Tegen Irene D2 in Gemonde. Het vorig seizoen nog op een groot veld. Nu dus op half veld.

Begin opstelling: We speelden met 8 man na overleg met de tegenstander.
Jesse in de goal.
Verdediging: Wessel,Daan en Korneel.
Middenveld: Mart,Bradley en Milaan.
Spits: Delano
Wissels: Dylan en Yannick.
Mike was afwezig. Beterschap Mike.

In het begin was het wel weer even wennen voor sommige spelers van een groot veld naar weer een klein veld. Maar al snel waren we het weer gewend. We zetten goed druk en in de 12 minuut scoorde Delano de 0-1 naar een goede pass van Daan. Halverwege de eerste helft viel Dylan in voor Delano. Een goede wissel hij scoorde in de 20e minuut de 0-2. Wij gingen met 0-2 de rust in. In de rust de puntjes nog even op de i gezet en nog een paar wissels uitgevoerd.

De tweede helft: Delano en Milaan stonden wissel. Irene kwam wat fitter uit de kleedkamer en werd wat sterker. Het spel ging wat meer op en neer, maar onze verdediging stond goed te spelen. Yannick maakte de 0-3 in de 50ste minuut. Wessel wilde graag in de spits en ruilde met Yannick.Dit bleek geen goed idee en hier kwam dus een doelpunt uit 1-3. Even mopperen op elkaar,maar toch gauw weer de draad weer op gepakt. Alles weer terug op zijn plaats. 57ste minuut: na een mooie verre uittrap van Jesse kreeg Dylan de bal en scoorde zijn tweede van de wedstrijd 1-4. Irene ging nog wat druk zetten maar hier viel geen doelpunt meer uit. De eerste 3 punten zijn binnen. Goed gedaan mannen. De trainers en ik zijn trots op jullie. Ga zo door.