Wil jij de nieuwe Arjen Robben, Robin van Persie of Tim Krul worden? Word lid van onze nieuwe club HRC ’14! Naast dat we 11 jongensteams hebben, zijn er ook 3 teams waar alleen meisjes in spelen. Meisjes zijn dus ook van harte welkom!

Als jezelf als nieuw lid inschrijft krijg je bij je inschrijving een nieuw trainingsshirt zodat je gelijk in een echt HRC ’14 trainingsshirt je eerste doelpunten op de training kunt maken! Voorwaarde is dat je minimaal 2 seizoenen lid blijft en niet lid bent (geweest) van RVV of HVV.

Wil je jezelf inschrijven? Laat je een van je ouders onderstaand formulier invullen, dan neemt iemand van de club zo snel mogelijk contact met je op!
Let op belangrijk is dat er ook een recente pasfoto wordt bijgevoegd voor je spelerspas

 • MM slash DD slash JJJJ
 • Contributie seizoen 2014-2015

  De contributie voor het seizoen 2014-2015 bedraagt voor jeugdleden: € 82,50.

  Bovenstaand bedrag is op basis van het seizoen 2014-2015 en zijn vastgesteld bij de laatste ledenvergadering.
 • Ondergetekende* verklaart hierbij tot schriftelijke opzegging toestemming te verlenen aan HRC’14 om de contributie af te schrijven. De contributie wordt jaarlijks in twee termijnen afgeschreven: medio augustus en medio januari

  - *Voor jeugdleden t/m 16 jaar dient een ouder / of verzorger te ondertekenen
  - Leden vanaf 16 jaar dienen een kopie van hun paspoort/ID bij te sluiten
  - Leden, welke geboren zijn na 2003, zijn verplicht om voor de spelerspas een recente pasfoto te uploaden in onderstaand veld
 • Max. bestandsgrootte: 128 MB.
 • Wie bellen in geval van nood?
  (Vrijwillige taken kunnen zijn bestuurskamerdienst, kantinedienst, meehelpen verkoop oliebollen/aardbeien champignon actie, meehelpen klussendagen etc. Ouders of spelers die trainer/leider of lid van een commissie of het hoofdbestuur zijn hebben een uitzondering)
 • Let op! Mits u niet bereid bent minimaal 2 dagdelen vrijwillige taken binnen de vereniging te verrichten zullen wij een extra bedrag van € 10,- aan contributie in rekening brengen.

  Lidmaatschap opzeggen dient schriftelijk te worden gedaan.