Beste voetbalvrienden,

Ruim anderhalf jaar zijn we inmiddels op weg. Op weg om van twee afzonderlijke verenigingen uit te groeien tot een bloeiende vereniging die een belangrijke rol speelt in het dagelijks leven van de dorpen Hurwenen en Rossum. 

Vele inspanningen heeft het al gekost en de contouren van onze nog altijd jonge vereniging zijn inmiddels goed zichtbaar. Er is echter nog veel werk te verzetten. Werk waar we jouw hulp goed bij kunnen gebruiken!

Geïnspireerd door het “Back to Basics” filmpje van de KNVB hebben onszelf de vraag gesteld: “Wat voor soort vereniging wil HRC’14 zijn?” Willen we een soort sportschool zijn, waar onze leden komen trainen, spelen en verlangen dat alles voor ons klaarstaat? (Een verlangen wat we zeker niet kunnen waarmaken met de huidige contributie.) Of willen we een vereniging zijn, waar we met elkaar de handen uit de mouwen steken, we onze club samen dragen en allemaal de schouders er onder zetten om ons doel te bereiken.

Helaas hebben we de afgelopen periode te vaak ervaren dat we schouders te kort komen. Zijn er dan niet voldoende vrijwilligers binnen onze vereniging? Nee, niet helemaal.

Daarom zijn we gestart met de campagne “Bouw mee aan JOUW HRC’14”.

 

Het zou geweldig helpen wanneer je bereid bent om je als vrijwilliger in te zetten binnen onze vereniging. Een paar concrete voorbeelden: Bestuurskamer diensten, een wedstrijdje fluiten, de feesttent mee-opbouwen of het trainen of leiden van een jeugdelftal.

Maar vooral willen we je vragen als extra handen voor allerhande incidentele activiteiten, onder het motto “vele handen maken licht werk”. Bijvoorbeeld als we een klussendag willen inlassen en/of we een onderhoudsklusje moeten klaren.

Daarnaast willen we graag van je weten welke vakkennis en vaardigheden je bezit waarmee je HRC’14 een grote dienst kunt bewijzen. Ben je misschien vaardig met administratie, journalistiek, automatisering, juridisch, horeca of is geen enkele technische klus jouw te gek. Het is echt geen permanente verplichting, maak je geen zorgen. Voor HRC’14 zou het echter heel fijn zijn als we naar behoefte een beroep op je mogen doen.

We willen je daarom vragen je eigen persoonlijke bouwsteen in te vullen. Door het invullen van deze bouwsteen geef je aan mee te willen bouwen aan HRC’14 zodat we waar nodig een beroep op je kunnen doen om je ‘steentje bij te dragen’.

Verzet je al heel veel werk voor onze vereniging? Ook dan willen we je vragen om een bouwsteen in te vullen. Wie weet ontdekken we vaardigheden waarvan we nooit hebben geweten.

Het invullen van jouw bouwsteen is mogelijk via een van de bouwstenen die je vind bij de posters in beide kantines of via onderstaand formulier.