Kerstmarkt HRC’14

Kerstdecoraties, oliebollen, erwtensoep en glühwein. De bezoekers van de jaarlijksoliebollenbakkerse kerstmarkt werden ook dit jaar weer meegenomen in heuse kerstsferen. Vanaf 5:00 in de morgen werd er gestart met het bakken van liefst 6.500 oliebollen zodat de 55 vrijwilligers al vroeg op pad konden om de kakelverse oliebollen deur tot deur te verkopen. Uitgedost met een echte HRC’14 kerstmuts hebben zij Hurwenen en Rossum voorzien van de lekkerste oliebollen uit de wijde omgeving.

Ook dit jaar zijn kosten nog moeite gespaard om het complex in Hurwenen om te toveren tot een waar Kerstparadijs. Vanaf 15:00 werden de deuren geopend voor de kerstmarkt waarbij de vele handgemaakte kerstdecoraties goed in de smaak vielen bij de bezoekers. Onder het genot van een hapje en een drankje was het lang gezellig en ook de kinderen wisten zicht goed te vermaken met de verschillende activiteiten.

IMG_0362Heb je bij een van onze verkopers of op de kerstmarkt lootjes gekocht maar kon je niet aanwezig zijn bij de verloting? Bekijk hier het overzicht met alle prijswinnaars.

We mogen terugkijken op een fantastische editie van de HRC’14 Kerstmarkt en willen alle vrijwilligers nogmaals bedanken voor hun bijdrage.