Jaarlijkse Kerstmarkt HRC’14

Zaterdag 10 december is het weer tijd voor de jaarlijkse kerstmarkt van HRC’14. De kerstmarkt begint om 15:00 uur en beloofd ook dit jaar weer een spektakel voor jong en oud te worden. Op het terrein in Hurwenen zullen verschillende handgemaakte kerstspullen van hout worden verkocht, maar ook aan kerststukjes en aan de vogeltjes is dit jaar gedacht. Voor de lekkere trek kun u genieten van o.a. een broodje hamburger een braadworst of een glaasje glühwein om lekker op te warmen.

Ook dit jaar is er een heuse levende kerststal inclusief diverse dieren. Tussen 16:00 en 17.00 worden er door de kinderen lampionnen gemaakt om daarna met z’n allen in een prachtig verlichte optocht door het dorp te lopen.

Vanaf 9:00 uur gaan onze leden traditioneel getrouw met oliebollen langs de deur in Hurwenen en Rossum, de oliebollen zijn ook verkrijgbaar bij de COOP in de Van Randwijckstraat of anders op de kerstmarkt zelf.

Wij hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen zaterdag 10 december vanaf 15:00 uur op het voetbalveld in Hurwenen, Groenestraat 41.