Louis Weijers en Harald van Deelen interim duo HRC’14

HURWENEN/ROSSUM – Zoals eerder gemeld heeft het HRC’14 bestuur de afgelopen dagen de lastige beslissing genomen om het contract met hoofdtrainer Marcel Helderton per direct te beëindigen. De relatie tussen de spelersgroep en de trainer bleek na een aantal incidenten dermate verstoord dat een verdere samenwerking niet tot de mogelijkheden behoorde.

Voor seizoen 2015/2016 heeft HRC’14 reeds het trainersduo Coen Burg en Peter Netten aangesteld. In samenspraak met het toekomstige trainersduo is besloten huidig seizoen af te maken onder leiding van Louis Weijers en Harald van Deelen. Louis is het seizoen begonnen als assistent-trainer van Marcel Helderton. Harald van Deelen was eerder al vastgelegd als onderdeel van de technische staf voor volgend seizoen.

Naast de aanstelling van Louis en Harald als interim duo is met Coen Burg en Peter Netten besproken dat de banden met HRC’14 per direct zullen worden geïntensiveerd. Op de achtergrond zullen zij een adviserende en analyserende rol aannemen om zo volgend seizoen gemakkelijker aan hun nieuwe uitdaging te kunnen beginnen.

Het bestuur van HRC’14 hoopt dat dankzij de gemaakte beslissingen de rust binnen het eerste elftal weer terugkeert. Het elftal wat als lijstaanvoerder de winterstop in ging zal proberen de uitstekende prestaties onder leiding van Louis en Harald een goed vervolg te geven.