Niels Sneyders de Vogel treedt per direct af als voorzitter

Tijdens de jaarvergadering van 25 november heeft voorzitter Niels Sneyders de Vogel de aanwezige leden van HRC’14 te kennen gegeven per direct af te treden als voorzitter van de vereniging.

Begin 2014 hebben we Niels bereid gevonden om onze nieuw opgerichte vereniging te helpen. Met zijn jarenlange ervaring als interim manager en zijn neutrale positie tussen voormalig HVV en RVV bleek Niels de juiste man op de juiste plaats.

Onder leiding van Niels hebben we de afgelopen periode niet alleen op bestuurlijk niveau maar ook op clubniveau enorme stappen voorwaarts weten te realiseren. Met als meest recente hoogtepunt de toezegging van €1.25 miljoen door de Gemeenteraad m.b.t. de herstructurering van de velden voor ons nieuwe complex.

Helaas is er de afgelopen maanden wat spanning en verdeeldheid ontstaan binnen het bestuur van HRC’14. Spanning en verdeeldheid die HRC’14 als club niet vooruit helpen. Dit heeft Niels doen besluiten zijn functie per direct neer te leggen.

Hoewel bovenstaande ons als bestuur van HRC’14 niet vreemd is komt het directe terugtreden van Niels ook voor ons als een verassing. We respecteren echter Niels zijn besluit.

Komende periode staan ons als HRC’14 een aantal grote uitdagingen te wachten. Uitdagingen die we vanaf heden zonder Niels maar met net zoveel vertrouwen tegemoet zullen treden.

We willen Niels enorm bedanken voor zijn fantastische bijdrage aan de vereniging en hopen hem nog vaak langs de lijn te mogen verwelkomen.

Het bestuur,
HRC’14