OJC f6 – HRC14 f2 (10-1)

‘de revolutie’

Na een ‘revolutionaire winterstop’ moesten de jongens weer aan de bak, en wel te verstaan tegen een grote club ojc. Misschien klinkt het wat raar om tegen een f6 te moeten voetballen, maar niks is anders waar! Deze door selecterende vereniging heeft een enorm aantal jeugdleden waar elke club wel van kan dromen.

Helaas hebben onze jongens maar 1 keer kunnen trainen in de winterstop. En onze tegenstander heeft optimaal kunnen trainen op het kunstgras. Toch begonnen we met frisse moed aan onze eerste wedstrijd als f2 met onze eigen vertrouwde groep. De opstelling klinkt als volgt; in de goal kay. verdediging sem, thijs, en marijn. voorhoede jasper,teddy en bram. Wissel tijn. Helaas was Ralph er niet omdat hij niet lekker was.

Al snel hadden we in de gaten dat ojc voordeel had met het kunstgras, en natuurlijk de nodige trainingen in de benen. De eerste helft hadden wij niet erg veel in te brengen en stonden we met de rust met 5-0 achter. De teleurstelling was dan ook groot bij de altijd grote fanatieke aanhang.

Dit zagen onze kleine grote mannen ook in de rust , en na wat omzettingen van onze trainer ‘super coach’ lavindo gingen we voortvarend de tweede helft in. Onze ‘sneltrein’ marijn heeft het nog niet verleerd na de winterstop en dribbelde als vanouds door de verdediging van ojc heen en knalde de 5-1 binnen. Al snel dacht ‘het kanon’ tijn dat kan ik ook maar dan zonder te ver te dribbelen, en knalde de bal ook in het net. Ojc schrok hiervan en besloot om voor de zekerheid toch maar wat meer druk uit te oefenen op de goal van Hrc. Na de vele goede reddingen van teddy moest ook hij buigen voor het goed voetballende ojc. Na een belabberde eerste helft hebben wij toch een goede tweede helft laten zien met enorm veel strijd en om voor elkaar te werken. Als we dat blijven doen komen de puntjes van zelf een keer naar onze kant toe.

Om even terug te komen op de ‘revolutionaire winterstop’ toch even een terug blik. Er is natuurlijk het één en ander gebeurt in deze periode, met het als hoogtepunt de sabbatical van onze ‘super coach’ lavindo. Helaas voor ons gaat hij een tijdje naar Canada om daar te gaan werken bij familie. Deze unieke ervaring moet hij ook zeker gaan doen en wij gunnen hem dan ook een fijne tijd toe. Spelers niet getreurd lavindo zal zeker weer jullie gaan trainen in de toekomst.

Wat er nog meer is gebeurt is natuurlijk al een tijdje bekend, en dat is dat de e3 weer f1 is geworden. Daarom zijn wij dan ook de f2 geworden. Het niveau is uiteraard niks veranderd en blijven we derde klasse voetballen. Waar we tot het einde van het seizoen wel mee te maken hebben is dat we een samenwerking hebben met de f1 . Dit zal dan ook kenbaar gemaakt worden door een schema.

Ik wil via deze weg lavindo erg veel succes wensen in zijn periode in Canada, ook namens de spelers en de ouders. We zullen het niet erg vinden als je een interland kan regelen……

Wij konden geen echte man off the match benoemen vandaag. Maar om toch goed af te sluiten willen wij wel zeggen dat iedereen ontzettend hard heeft gewerkt vandaag, en ondanks het grote verlies (10-1) met erg veel plezier op het veld stonden. Dit zien wij ook terug op de trainingen dinsdags en donderdags. Grote klasse!!