OJC Rosmalen 8 – HRC’14 2 (0-0)

OJC Rosmalen 8 – HRC’14 2 (0-0)

Vandaag de tweede competitiewedstrijd en niet zomaar een wedstrijd. Van de tegenstander wisten we van te voren niets, maar de wedstrijd werd om 10:00 uur gespeeld. Daarom was het om 08:30 aanwezig zijn in Hurwenen en iedereen van de spelers(!), wist netjes op tijd te zijn (zelfs Koen). Vandaag kregen we van het eerste mee Gert-Jan Piels en wederom Roy van Hemert. Onze eigen Gertjan van Drunen werd vandaag verhuurd aan het derde elftal. Onze vaste vlagger Bryan, was nu weer aanwezig.

Aangekomen in Rosmalen, kregen we de sleutel van de kleedkamer. Waar er in zowel Rossum als Hurwenen twee extra units staan die als kleedkamer dienen, zaten wij zowaar in kleedkamer 27. Het speelveld was wel gelijk aan de kantine gelukkig. Het enige mankement was de speelgrond, die meer naar rubber rook dan naar grond en gras. Na een korte bespreking kwam Hans met de volgende opstelling op het bord:

Doel: Noah
Verdediging: Harald, Nard, Ivo en Estéban
Middenveld: Tom, Lavindo, Luuk en Gino
Aanval: Robin en Gert-Jan
Wissels: Mike, Bram, Roy en Koen

Waar vorig week een heel verslag nodig was om de wedstrijd te analyseren, is het dit keer iets korter. De wedstrijd begon en eindigde met een brilstand. Het spel was niet zo mooi om en er waren enige kansjes die allemaal het net niet wisten te raken. Er werd veel balverlies geleden en de passjes over vijf meter kwamen niet aan.

In de rust werd er nog wel gewisseld. Roy kwam voor Luuk en Mike voor Robin. In de loop van de tweede helft werden ook de andere wissels ingebracht, maar ook deze wisten geen potten te breken. Het positieve van deze ochtend is, dat nog steeds de nul is gehouden en er geen verliespunten zijn geleden.

Volgende week kunnen we onszelf weer herpakken tegen Den Dungen. Ook de aanvangstijd zal weer wat aangenamer zijn, omdat we om 14:30 spelen.