Oliebollenverkoop HRC’14 op zaterdag 11 december

Al sinds jaar en dag organiseren we vanuit de voetbalvereniging onze Kerstmarkt en bijbehorende oliebollenverkoop. Helaas is Corona voor het tweede jaar op rij spelbreker en wordt er geen Kerstmarkt georganiseerd.

We kiezen er dit jaar voor om, zij het in een andere vorm, wel onze oliebollen te verkopen. Nog een jaar zonder de heerlijke oliebollen van Ruud, Chantal en Job zien wij namelijk niet zitten. En we hopen jullie ook niet!

Hoe werkt het dan dit jaar?
Op zaterdag 11 december zijn de oliebollen bij drie vaste verkooppunten tussen 8:00 en 15:00 uur verkrijgbaar. Onze vrijwilligers verkopen bij de Coöp vanuit de Foodtruck van In Petto (thanks Bram!), bij de winkel van de bakkerij en via een drive-thru bij het voetbalveld. Natuurlijk zorgen we er bij alle drie de verkooppunten voor dat we de coronarichtlijnen goed naleven.

Naast de vaste verkooppunten is er ook een mobiel verkooppunt. Jullie zien en horen ons ongetwijfeld voorbij komen. Schroom niet om ons aan te houden en je oliebollen te kopen.

Wil je graag meerdere zakken kopen en zeker weten dat je niet te laat bent. Bestellingen vanaf vijf zakken kunnen vooraf doorgegeven worden. Gebruik hiervoor het formulier op de achterzijde. Vul het formulier in, maak een foto en stuur deze naar Roy (0611357507) of Patrick (0640189432). Wij zorgen dat de bestelling wordt bezorgd.

 

Voor de zekerheid nog even de adresgegevens van de verkooppunten onder elkaar:

Coöp Rossum
Burgemeester van Randwijckstraat 21,
5328 AS Rossum

Brood en Banketbakkerij Ruud & Chantal Gremmee & Zoon
Koningstraat 5,
5328 BC Rossum

Voetbalvereniging HRC’14
Groenestraat 41,
5327 AD Hurwenen