Rene van der Putten nieuwe hoofdtrainer van HRC’14

Rene van der Putten wordt met ingang van het seizoen 2021/2022 de nieuwe hoofdtrainer van HRC’14. Trainer en club zijn een eenjarig contract overeen gekomen.

Het hoofdbestuur en de technische commissie zijn blij met de komst van de nieuwe trainer. Rene heeft ruime ervaring opgedaan bij clubs als RKKSV (5e klasse), Essche Boys (4e klasse) en Jan van Arckel (4e klasse). Op dit moment is hij jeugdtrainer bij DSC JO-19 (hoofdklasse).

Rene wil weer graag op eigen benen staan als hoofdtrainer. Die kans krijgt hij bij HRC’14. Zijn ervaring in het werken met jonge spelers, zijn passie, gedrevenheid en visie op het spelletje waren voor de TC en de spelersraad redenen om graag met Rene te willen werken.  

“De basis is goed en er staat een mooie leergierige groep met een mix van jonge en wat ervaren spelers die graag op termijn stappen wil maken. Dat gepaard met de komst van het nieuwe complex maakt het een mooie uitdaging voor nu en de toekomst” aldus Rene.

De technische commissie van HRC’14 is van mening dat de huidige trainer Harald van Deelen heeft een goede basis gelegd en hoopt dat de nieuwe trainer hier op verder kan borduren.