Save the date | HRC’14 feestdag 2021

Beste jeugdleden (en hun ouders/verzorgers), seniorenleden, supporters, vrijwilligers en sponsoren van HRC’14,

Het nieuwe voetbalseizoen staat voor de deur. En hoewel we alle corona mineur nog niet achter ons hebben gelaten lijkt het erop dat we komende maanden weer lekker kunnen voetballen.

Dat is niet alleen fijn voor onze spelende leden maar ook voor alle fanatieke betrokkenen bij de vereniging. Van papa’s en mama’s, opa’s en oma’s die op zaterdag bij de jeugd komen kijken tot de harde kern die aanwezig is bij de selectie elftallen en zich na de wedstrijden verzamelt om onder het genot van een drankje bij te praten.

Als hoofdbestuur begrijpen we dat voetbal belangrijk is voor ons allemaal en het is balen dat we dit al een langere tijd niet zo kunnen doen zoals we graag willen. We merken dat het van invloed is op de sfeer en betrokkenheid binnen de vereniging. Dit terwijl het juist nu super belangrijk is om er met zijn allen voor te knokken zodat we als vereniging komen waar we graag willen zijn. Het duurt veel langer dan gewenst en het blijft nog even behelpen maar uiteindelijk gaat het ons lukken!

Om het nieuwe seizoen op een leuke manier in te luiden organiseren we op zaterdag 18 september een HRC’14 feestdag. Een dag met eten, drinken, (live)muziek en verschillende activiteiten voor al onze jeugdleden (en hun ouders/verzorgers), seniorenleden, supporters, vrijwilligers en sponsoren. Deze dag wordt jullie aangeboden door de vereniging en is dan ook gratis voor alle aanwezigen.

Graag willen we jullie uitnodigen voor deze feestdag dus zorg ervoor dat je 18 september 2021 alvast vrijhoudt in je agenda. Meer informatie over de exacte invulling van de feestdag delen we komende weken met je. Dat het de moeite waard is dat is zeker!

Om niet het risico te lopen dat we iemand vergeten uit te nodigen kiezen we ervoor een algemene uitnodiging te versturen en niet iedereen persoonlijk uit te nodigen. Twijfel niet of deze uitnodiging ook voor jou geldt en zorg dat je aanwezig bent op 18 september!

Met vriendelijke groet,
Het hoofdbestuur HRC’14

*Bij de organisatie van de HRC’14 feestdag hebben we te maken met de coronaregels die op dat moment gelden. We organiseren de feestdag sowieso buiten (dus fingers crossed voor mooi weer). Verder bekijken we aan welke regels we op 18 september moeten voldoen. We vinden het belangrijk dat alles veilig wordt georganiseerd en zullen daar dus ook rekening mee houden.