Stem op HRC’14 tijdens de Rabobank Clubkas Campagne 2018!

Stem op HRC’14 en help ons bij de realisatie van het nieuwe clubgebouw!

Van donderdag 22 maart t/m zondag 8 april kunt u als lid van Rabobank Bommelerwaard stemmen op verenigingen en stichtingen die u een warm hart toedraagt.

Wat is de Rabobank Clubkas Campagne
Jaarlijks ondersteunt de Rabobank veel verenigingen en stichtingen in de Bommelerwaard. Met de Rabobank Clubkas Campagne heeft u als lid van deze bank invloed op de verdeling van onze sponsor- en donatiegelden. U kunt van donderdag 22 maart t/m zondag 8 april stemmen op uw favoriete verenigingen en stichtingen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting worden uitgebracht, des te meer geld krijgt deze vereniging of stichting om hun doel te realiseren.

Hoe kunt u stemmen?
Per post ontvangen leden van Rabobank Bommelerwaard een stemkaart met unieke code, waarmee via onze website gestemd kan worden. Ieder lid krijgt vijf stemmen om te verdelen over de deelnemende verenigingen en stichtingen. Maximaal twee stemmen mogen op eenzelfde vereniging of stichting worden uitgebracht. Breng direct uw stem uit via deze link!

Hoeveel geld krijgt mijn club?
De waarde van een stem is afhankelijk van het aantal uitgebrachte stemmen. Deze kan dus na 8 april worden bepaald. Dit doen zij door het totaal beschikbare bedrag (€ 60.000,-) te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Verenigingen en stichtingen ontvangen de waarde van een stem maal het aantal uitgebrachte stemmen. De 10 verenigingen en stichtingen met de meeste stemmen worden uitgenodigd hun cheque in ontvangst te nemen.

Breng direct uw stem uit!