Terugblik op een geslaagde Kerstmarkt

Al vroeg stonden eerste oliebollenverkopers te trappelen om het dorp in te gaan en dankzij de vele verkopers waren we dit jaar al eerder dan gebruikelijk door de kleine 7000 oliebollen heen.

Terwijl de verkopers de dorpen rondliepen werd er op het voetbalveld nog hard gewerkt om de laatste puntjes op de i te zetten. Iets voor 15:00 uur kwamen de eerste bezoekers al binnendruppelen en vormde zich langzaam een rij voor de ingang van de Kerstmarkt.

De kleinste bezoekers genoten zichtbaar van de geitjes, konijnen, het ritje op de pony en het knutselen in de kantine. Het was voor de overige bezoekers heerlijk toeven bij de warmte van de heaters of de vuurkorf. Naast de vele kerststukjes bleek ook de gluhwijn en broodjes hamburger erg in de smaak te vallen.

Rond 18:00 uur werd er even onderbroken om de winnaars van de verloting bekend te maken om vervolgens verder te gaan met de Foute Party. Onder de beats van DJ Dre was het tot heel laat gezellig.

Al met al kijken we terug op een zeer geslaagde oliebollenverkoop, Kerstmarkt en Foute Party! Graag willen we de aanwezigen bedanken voor hun komst.

Speciale dank is er natuurlijk voor de vele vrijwilligers en sponsoren die hebben geholpen om deze Kerstmarkt één van de, zo niet de beste, editie in jaren te maken!