Uitnodiging: HRC’14 Feestdag

Beste jeugdleden (en hun ouders/verzorgers), seniorenleden, supporters, vrijwilligers en sponsoren van HRC’14,

Vorige week stuurden we de ‘Save the date’ voor de HRC’14 feestdag van zaterdag 18 september. Inmiddels hebben we een en ander concreets te melden en dat willen we je niet onthouden.
 
Muziek
Naast de benodigde apparatuur via VDL Sound kunnen we ook genieten van een stukje livemuziek. Coen van Tol en zijn bandleden van Spot On spelen vanaf een uurtje of 18:00.

Activiteiten
Voor de jeugd (en actieve senioren) hebben we verschillende activiteiten. Zo is er o.a. een:

  • Groot Springkussen;
  • Snelheidsmeter om te checken hoe hard jij kunt schieten;
  • Opblaasbare pannakooi;
  • Een gooaal, wie schiet de bal door de schietgaten van dit opblaasbare doel;
  • Voetvolley veld.

Eten en Drinken
Natuurlijk wordt er voor de innerlijke mens ook gezorgd. We willen graag een festival sfeer creëren met verschillende eettentjes. Wat er precies te eten is hoor je wanneer wij het zelf ook weten.😉 Goede suggesties zijn natuurlijk welkom. Daarnaast is er koffie, limonade, frisdrank, wijn en bier. Veel bier!
 
Hoe gaan we dit allemaal regelen?
Leuke ideeën heeft onze activiteiten commissie genoeg. Handjes om het allemaal uit te kunnen voeren helaas niet. Zij zitten dan ook te springen om hulp bij de organisatie van de feestdag. We vragen je niet om lid te worden van de commissie (als je dat wel wilt heel graag) maar eenmalig om je hulp bij de feestdag.
 
Denk aan inkoop vooraf, het opbouwen en afbreken van de activiteiten, het maken van foto’s, het bemannen van de eet- en drankkramen of het opruimen na afloop. Wil je helpen? Stuur dan even een berichtje naar communicatie@hrc14.nl of reageer op deze mail. Je kunt ook contact opnemen met Patrick Jansen (06 401 894 32) of Roy Schungel (06 113 575 07).  

Wie zijn er uitgenodigd voor het feest?
Al onze jeugdleden (en hun ouders/verzorgers), seniorenleden, supporters, vrijwilligers en sponsoren zijn van harte uitgenodigd. Bij jij erbij? Laat het ons alvast weten via het evenement op Facebook!