UPDATE – Website

Update website

Nu de winterstop ook bij HRC’14 voor de deur staat mogen we concluderen dat het seizoen al weer half voorbij is. Gelukkig hebben we in het nieuwe jaar echter ook de tweede seizoenshelft die op ons wacht. Vele wedstrijden worden er nog gespeeld en even zoveel wedstrijden worden er weer op onze website getoond. Daarnaast hopen we natuurlijk weer op een groot aantal “mooie” uitslagen voor alle blauw/zwarte teams.

Om het gebruik van onze website te vergemakkelijken (Althans dat verwachten we) hebben we een wijziging aangebracht op de website. Vanaf nu kennen we in het hoofdmenu (horizontaal onder het logo) een nieuw item. Namelijk Wedstrijden. Onder wedstrijden kiest u voor Programma of voor Uitslagen.

Onder deze pagina’s zien we het programma of alle uitslagen van alle teams van HRC’14. Voor het programma of de uitslagen van een specifiek team verwijzen we u door naar de team pagina’s.

Heeft u andere opmerkingen of goede idee laat het ons dan weten. Stuur een berichtje via het contactformulier op de website of naar communicatie@hrc14.nl en wij zullen kijken wat we er mee kunnen doen.