Vacature Dames 1 (zaterdag).

Vacature Dames 1 (zaterdag) elftal.

Voor komend seizoen zijn we voor ons Dameselftal op zoek naar een Trainer/Coach voor het verzorgen van de trainingen en de begeleiding tijdens de wedstrijden.

Het team bestaat uit een groot aantal enthousiaste dames welke momenteel uitkomt in de vierde klasse. Na de promotie van vorig seizoen staan de dames ook dit seizoen weer bovenaan. Voor het seizoen 2015/2016 zoeken wij een enthousiaste trainer/coach die onze dames op voetbaltechnisch gebied naar een hoger niveau kan brengen.

Wij bieden de trainer van Dames zaterdag een mooie kans om te groeien als trainer/coach binnen de organisatie van de fusieclub HRC’14 (Hurwenen/Rossum Combinatie). Onze vereniging kent momenteel drie senioren dames teams en een zeer groot aantal jeugdige speelsters. Als damestrainer verwachten wij dan ook een intense samenwerking met de andere damesteams.

Voor deze functie zoeken wij een trainer die:
• De training van de het elftal verzorgt op dinsdag en donderdag.
• Coacht en begeleidt het elftal tijden wedstrijden op zaterdag.
• In staat is om de speelsters technisch en tactisch te verbeteren.
• In staat is om op een positieve manier te communiceren met de technische staf, overige damestrainers en spelersgroep.
• Sociaal en betrokken is bij de club.

Bent u de ambitieuze trainer/coach die we zoeken voor ons Dameselftal en voldoet u aan bovenstaande criteria, dan ontvangen wij graag uw sollicitatie per e-mail. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Gerjo de Jong.

HRC’14
T.n.v. Gerjo de Jong
Tel: 06-10985350
E-mail: info@hrc14.nl