Vacature Dames 2 elftal

Vacature Dames 2 elftal

Voor komend seizoen zijn we voor ons Dames 2 elftal op zoek naar een Trainer/Coach voor het verzorgen van de trainingen en de begeleiding tijdens de wedstrijden.

Het Dames2 elftal is een team met een groot aantal jonge en enthousiaste dames welke momenteel uitkomt in de vijfde klasse en hier ieder seizoen meespeelt om de bovenste plaatsen. Voor het seizoen 2015/2016 zoeken wij een enthousiaste trainer/coach die onze dames voetbaltechnisch naar een hoger niveau kan brengen.

Wij bieden de trainer van Dames2 een mooie kans om te groeien als trainer/coach binnen de organisatie van de fusieclub HRC’14 (Hurwenen/Rossum Combinatie). Onze vereniging kent momenteel drie senioren dames teams en een zeer groot aantal jeugdige speelsters.

Als trainer van Dames 2 verwachten wij dan ook een intense samenwerking met de andere damesteams. Belangrijke taak is dan ook om de speelsters van het Dames2 elftal klaar te stomen voor het grote werk in het eerste team alsmede het laten instromen van de jeugdige speelsters in het senioren voetbal.

Voor deze functie zoeken wij een trainer die:
• De training van de het elftal verzorgt op dinsdag en donderdag.
• Coacht en begeleidt het elftal op wedstrijddagen.
• In staat is om de speelsters technisch en tactisch te verbeteren zodat het spelniveau aansluit bij de dames van het 1e elftal.
• In staat is om op een positieve manier te communiceren met de technische staf, overige damestrainers en spelersgroep.
• Sociaal en betrokken is bij de club.

Bent u de ambitieuze trainer/coach die we zoeken voor ons Dames2 elftal en voldoet u aan bovenstaande criteria, dan ontvangen wij graag uw sollicitatie per e-mail. Voor vragen kunt u contact opnemen met Gerjo de Jong.

HRC’14
T.n.v. Gerjo de Jong
Tel: 06-10985350
E-mail: info@hrc14.nl