Verzorging

Voor meer informatie over de verzorging rondom wedstrijden en trainingen bekijk de hiervoor bestemde pagina op onze website.

Klik hier voor meer informatie over de verzorging. 

Sporters kunnen het risico lopen geblesseerd te raken. Door goede training en verzorging wordt het risico minimaal. En toch kan het zo zijn dat een sporter, al dan niet door een tegenstander, geblesseerd kan raken waarna er een blessure optreed die verzorgd moet worden. Dit kan bij HRC ’14 door de verzorgers die daarvoor aanwezig zijn.

Wie kunnen er verzorging krijgen? Alle leden van de vereniging hebben recht op verzorging, maar alles op z’n tijd. Op de trainingsavonden hebben de teams van hoog naar laag de mogelijkheid om binnen te lopen. Wel graag afspreken, wij hebben net als een ieder ook maar 2 handen, en verzorging kost tijd. Zij die niet afspreken mogen aansluiten en worden indien mogelijk ook verzorgd.

Omdat de verzorgingsruimte zéér krap is graag 1 speler tegelijk binnen. Er bestaat ook een stuk privacy. Selectie elftallen gaan voor!

Bezetting:

Nicolina Blom is aanwezig bij de wedstrijden van HRC ’14 Dames 1.

Steven Ermstrang is aanwezig op dinsdagavond en donderdagavond vanaf 18.30 uur(uitzonderingen voorbehouden). Hij is ook aanwezig bij de wedstrijden van HRC ’14 Heren 1.

De verzorgers zullen behandelen zover het in hun vermogen ligt, bij twijfels raadplegen zij derden en geven een zo goed mogelijk advies mee. Zij krijgen een terugkoppeling van derden wat het verdere plan van aanpak is en gaan daarmee aan de slag.

 

Voor vragen en/of advies kun je terecht bij:
Nicolina Blom 06-40406361 (HRC ’14 Dames 1).
Steven Ermstrang 06-15622346 (HRC ’14 Heren 1 en algemeen).

Communicatie is alles en biedt veel duidelijkheid!