Volop activiteiten Dames HRC’14

Op woensdag 11 mei organiseert HRC’14 een meiden voetbalclinic, verzorgt door Dingo Timisela. Dingo is de nieuwe hoofdtrainer van Dames 1 zondag en voorheen trainer van onder meer de dames van SC  ’t Zand, VV Rijen en Gameren.

De clinic vindt plaats van 18.30 tot 20.00 op het sportcomplex aan de Groenestraat 41 in Hurwenen en is toegankelijk voor alle meiden in de leeftijd 10 t/m 17 jaar. Heb jij interesse om mee te doen? Stuur dan een mail naar:  gerjodejong@upcmail.nl . Ook al ben je geen lid van HRC’14, of wil je kijken of voetbal iets voor jou is? Trek je voetbalschoenen of sportschoenen aan en kom gezellig mee doen!

HRC’14 heeft een grote damesafdeling met B en D meiden die allebei uitkomen in de 1 e klasse en waarvan de D meiden het felbegeerde Kampioenschap te pakken heeft en 4 juni in de finale staan van de KNVB beker. Tevens zijn er drie dames seniorenteams die op verschillende niveau’s uitkomen. Ook deze teams spelen nog mee voor de prijzen. Dames 1 speelt voor de periode voor promotie naar de 1e klasse en Dames 2 en Dames zaterdag zijn beiden nog in de race voor het kampioenschap.

Wil je een keer sfeer proeven bij een van de teams? Ook dan ben je  van harte welkom om een keer mee te komen trainen de trainingstijden zijn:
Dames 1 zondag di. en do. 19.45 – 21.15
Dames 2 zondag: di. 19.45 – 21.15 en do. 19.30 -21.00
Dames zaterdag: ma. en wo. 20.00 -21.30

Ook is er tijdens de feestweek van HRC’14 op woensdag 25 mei het inmiddels bekende Bommelerwaard 7 tegen 7 Damestoernooi. Hier doen verschillende damesteams uit de Bommelerwaard aan mee. Het is een toernooi waar gezelligheid en sportiviteit voorop staat. Heb je jouw team hier nog niet voor opgegeven? Dat kan nog vóór 16 mei via jve2529@hotmail.com. Tevens zoeken we nog een trainer en grensrechter in het nieuwe seizoen voor Dames 2. Voor meer informatie kun je terecht bij bovenstaande mailadressen.