Voorwoord seizoen 2019/2020

Beste sportvrienden,

Het seizoen 2019/2020 is weer begonnen, een aantal oefen- en beker wedstrijden zijn reeds gespeeld. Dit weekend de 2de ronde van de competitie, zowel Dames- als Heren 1 begonnen met een 3-punter. Dames 1 met hun nieuwe coach Patrick Warbout hebben nog geen wedstrijd verloren, een buitengewoon goede start dus. In beide elftallen zijn jonge- en talentvolle spelers/speelsters ingepast, dit geeft hoop op een goede klassering.

De veld capaciteit in Hurwenen is eigenlijk te klein, zeker de donderdag trainingen vragen een strakke planning, maar met de juiste instelling lukt dit allemaal. Hopelijk krijgen we snel groenlicht om 2,5 veld in Rossum aan te leggen.

Zeer binnenkort krijgen alle leden een mail met een bijgesloten formulier om vrijwilligers taken aan te kruizen, die zij dan gedurende het seizoen kunnen uitvoeren. Wij hopen dat iedereen hier aan mee werkt, want HRC zijn we met zijn allen.

U hebt ongetwijfeld de mooie banners met HRC spelers/speelsters zien hangen, dit is onderdeel van een ledenwervingsactie. Wij willen HRC meer naamsbekendheid geven in de regio, achter de schermen zijn mensen bezig om vooral via sociale media HRC onder de aandacht te brengen. Binnenkort meer informatie hierover.

Zoals gebruikelijk luiden we (zondag 29 september) het seizoen in met een heerlijke BBQ en een DJ die voor de muziek zorgt.

Van de KNVB krijgt HRC’14 via nieuwsbrieven veel informatie over nieuwe ontwikkelingen, uitleg spelregels, etc. Bent U geinteresseerd in deze nieuwsbrieven, dan kunt U zich aanmelden via https://www.knvb.nl/over-ons/contact/knvb-nieuwsbrieven

Wilt U deelnemen aan de HRC’14 Supporters app, waarop wedstrijd informatie doorgegeven wordt, stuur dan een berichtje naar Toon Vervoort (06-12819476) of Roy Schungel (06-11357507).

HRC’14 zijn wij met zijn allen.

Namens het bestuur van HRC’14,

Anton van Doorn