Voorwoord: HRC14 – RK Deso (3 nov 2019)

Beste sportvrienden,

Algemene Leden Vergadering (ALV) 2019
Vrijdag 29 november 20:00 staat de jaarlijkse ALV gepland. De agenda volgt spoedig op HRC site, Facebook, WhatsApp, Carillon/Het Kontakt en aangeplakt op ons clubgebouw. Voor het eerst mogen ouders van onze jeugdleden aanwezig zijn, hopelijk geven zij hier gehoor aan. Een goed opkomst voor de ALV is altijd prettig.  

De Technische Commissie (TC) van HRC’ 14 is zojuist gestart met aantal nieuwe leden.
De TC is de zg. Haarlemmer olie tussen de elftallen (jeugd- en senioren), leiders/trainers en ouders van jeugdleden. De nieuwe leden zijn Marnix van Suijdam, Melissa Biesheuvel, Bianca van Ballegooijen, Stefan Liebrecht, Pepijn Verhoeven, Gerjo de Jong, Alex de Lang, Hans van Oijen en Edwin Dissel.  De taak verdelingen worden binnenkort bekend gemaakt.

Enkele taken van de TC zijn:

  1. Werving trainers/leiders/verzorgers.
  2. Zorgt voor goede overgang van jeugd naar senioren.
  3. Verantwoordelijk voor medisch/preventiebeleid.
  4. Zorgt dat spelmaterialen en kleding voldoende aanwezig zijn.
  5. Signaleert eventuele problemen tussen spelers/leiders/trainers/ouders en bemiddeld in deze.
  6. Zorgt voor team indelingen.

Patrick Jansen/Tim van Kessel zullen de overdracht van de vorige TC verzorgen.

Het Bestuur is erg verheugd dat bovenstaande leden de TC weer invulling gaan geven.

Het nieuwe vrijwilligers beleid is gelanceerd.
Op 25 oktober hebben alle spelende leden en ouders van jeugdleden een mail gehad van onze vrijwilligers commissie om zich aan te melden voor een taak binnen onze vereniging. Hopelijk geeft iedereen hier gehoor aan, want vele handen maken licht werk.

Dit is de website www.hrc14.nl/vrijwilligersbeleid/  waar je alle informatie vindt. Natuurlijk kunnen ook steundende leden/donateurs zich aanmelden.

Inez Velkes, Maarten Busker, Basselien van Deelen en Corinne van Doorn zijn de drijvende krachten achter het nieuwe vrijwilligersbeleid. Dank namens HRC voor hun vele werk in deze.

Wilt U deelnemen aan de HRC’14 Supporters app, waarop wedstrijd informatie doorgegeven wordt, stuur dan een berichtje naar Toon Vervoort (06-12819476) of Roy Schungel (06-11357507).

HRC’14 zijn wij met zijn allen.

Namens het bestuur van HRC’14,
Anton van Doorn