Vrijwilliger van het jaar 2015

Afgelopen zaterdag kwamen we voor het eerst in 2016 allen tezamen om te proosten op het nieuwe jaar.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie werd er voor de eerste keer in de nog prille geschiedenis van HRC’14 een prijs uitgereikt aan  de Vrijwilliger van het Jaar. Deze mooie prijs is dit jaar  zeer verdiend gewonnen door Gerjo de Jong. Gerjo heeft zich het afgelopen jaar fantastisch ingezet voor de vereniging in zijn rol als Technisch Coördinator. Namens iedereen binnen HRC’14 “Gerjo Gefeliciteerd!”

 

Allereerst de beste wensen voor iedereen. Ik wil jullie allemaal graag bedanken voor de nominatie tot vrijwilliger van het jaar. Van mijn kant zou ik hem graag willen delen met degene die eveneens vele uurtjes in de club hebben gestoken. Ik voel mij daarin niet onderscheidend, ieder zijn taak. Nogmaals dank!

Met vriendelijke groet,
Gerjo

vrijwilliger van 2015