Om ook online sponsorinkomsten te genereren hebben we HRC’14 aangemeld voor SponsorKliks. Een vorm van sponsoring die voor iedereen bereikbaar is, voor iedereen gratis is en waar we als HRC’14 aanzienlijke inkomsten mee kunnen genereren.

Lees hieronder meer over SponsorKliks en sponsor HRC’14!

 

donker_200_200

Wat is SponsorKliks?

Het gratis sponsorconcept van SponsorKliks zorgt ervoor dat leden, supporters en overige betrokkenen HRC’14 gratis kunnen sponsoren middels hun reguliere internetaankopen.

Hoe werkt het concept van Sponsorkliks?

SponsorKliks heeft afspraken met meer dan 750 webwinkels die allemaal een commissie aan SponsorKliks betalen zodra er een klant via de SponsorKliks link op de HRC’14 website op de site van de webwinkel een aankoop doet. Sommige webwinkels betalen een percentage van het orderbedrag, anderen betalen een vast bedrag. De klant betaalt hetzelfde bedrag als wanneer ze direct naar de webwinkel zou gaan, vandaar dat we het gratis sponsoren noemen.

75% van deze ontvangen commissie keert SponsorKliks uit aan HRC’14. We beschikken over een eigen SponsorKlikspagina waarop alle aangesloten webwinkels te vinden zijn. SponsorKliks ziet dan ook of de aankoop bij een webwinkel via de SponsorKlikspagina van HRC’14 is gedaan en voegt de commissie automatisch toe aan ons account.

Hoe werkt het dan met die commissie?

Iedere aangesloten webwinkel betaalt Sponsorkliks een bedrag (commissie) wanneer een online aankoop is gedaan via Sponsorkliks. Het bedrag wat wordt betaald na een aankoop verschilt per webwinkel.

Een rekenvoorbeeld:
Zalando betaalt 6% commissie per order. Dit betekent dat wanneer je een bestelling plaatst ter waarde van €100,- zij een bedrag van €6,- commissie betalen aan Sponsorkliks. Van dit bedrag ontvangen wij als HRC’14 ons deel van 75% wat neerkomt op een bedrag van €4.50

Concreet betekent dit dat wanneer jij €100,- besteed bij Zalando wij er als HRC’14 een bedrag van €4.50 mee verdienen.

Belangrijk: Deze commissie heeft geen invloed op het aankoopbedrag. Je betaalt dus hetzelfde als wanneer je direct naar de site van Zalando gaat.

Enkele voorbeelden van webwinkels die een commissie uitkeren:

  • Thuisbezorgt.nl – € 1 per bestelling
  • Plutosport – 7% commissie per bestelling
  • Albert Heijn – Nieuwe klant € 20, bestaande klant € 1 per bestelling
  • MerdiaMarkt – 3% commissie per bestelling
  • Bol.com – 1.5% 4% commissie per bestelling
  • BALR. – tot 12% commissie per bestelling
  • Wehkamp – 1.13% tot 5.5% commissie per bestelling
  • Ali Express – 4.5% tot 9.5% commissie per order
commissies_sponsorkliks

Het overzicht hierboven toont de via SponsorKliks ontvangen commissies door andere verenigingen per 27-07-2017.  

Hoe maken we als HRC’14 gebruik van Sponsorkliks?

Je aankopen bij de favoriete webwinkel doe je nu vanaf het HRC’14 SponsorKliks winkeloverzicht. Vanuit dit overzicht kom je ‘gewoon’ op de gewenste website. Op de achtergrond onthoudt de site echter dat je via het HRC’14 winkeloverzicht bent gekomen en schrijft de 75% commissie toe aan HRC’14.

Tip: Voeg het webwinkeloverzicht toe als bladwijzer aan je browser. Op deze manier kun je in de toekomst direct het overzicht bekijken zonder eerst de HRC’14 site te hoeven bezoeken. 

Wanneer wordt er uitbetaald?

SponsorKliks betaalt elke maand uit mits het gespaarde bedrag boven de € 50 uitkomt. Is dat niet het geval dan schuift het bedrag op naar de volgende maand, totdat het bedrag wel boven de € 50 uitstijgt.