Wilhelmina F3 – HRC’14 F2 (6-4)

‘Het talent’

Na een periode van vakantie en carnaval mochten we na lange tijd gelukkig weer eens een potje voetballen. We mochten al vroeg aantreden tegen Wilhelmina en ons vertrek stond dan ook vast om 8 uur( Vroeg uit de veren dus). Dat is gelukkig voor ons team geen enkel probleem want de jongens zijn altijd keurig op tijd.

Het probleem ligt meer bij de weg er naar toe! Ik zal het zelf maar zeggen ik ben maar niet voorop gegaan en slim achter lissette aan gereden. Met navigatie is het dan toch gelukt en waren we op tijd. Ook waren een aantal van onze talenten ziek, thijs kon zich helaas niet beter toveren en kamikaze kay en storm ram sem waren uit geraasd. Door de zieken boeg konden we ook geen jongens leveren aan de f1. Daar in tegen konden we wel een nieuw talent aan ons publiek presenteren. Onze ‘benjamin ‘ jorg mocht aantreden in het blauw zwarte shirt van hrc’14. Hij viel prima in bij zijn eerste wedstrijd.

Nu over de wedstrijd. Ik noem dit verslag dan ook het talent! Na zoveel slecht weer dat we dan ook weer erg weinig konden trainen stonden de jongens trots op het veld. De warming-up werd perfect uit gevoerd en netjes op één lijn (klasse). Iedereen snapt ook zijn positie in het veld en word steeds beter uit gevoerd. Met zo’n goede voorbereiding kwamen we al snel met 0-1 voor. (Goal jasper prachtige assist marijn ) helaas komt wilhelmina al snel langs zij 1-1. Maar er word steeds beter gecombineerd en dat resulteerde al snel in de 1-2 van jasper die bediend werd door teddy. Het werd snel duidelijk dat deze ploegen aan elkaar gewaagd waren en dat zien we ook aan het score verloop. Wilhelmina liet zich niet overrompelen door onze talenten en schoot de 2-2 en de 3-2 binnen. Maar omdat teddy en jasper elkaar steeds beter vinden komt er alweer een assist van teddy waar jasper dankbaar gebruik van maakt en de 3-3 binnen schiet. Daarna komt wilhelmina met een uitbraak en schiet de 4-3 binnen. Na een overtreding op Ralph die hierdoor geblesseerd raakte moest hij nood gedwongen het veld verlaten. De goed spelende centrale verdediger werd al snel gemist achterin.de jonge achterhoede bram en florian miste de leidende taak van Ralph. In het begin konden we het nog wel bij benen en kwam er een prachtige lange bal van sem die teddy bereikte en de 4-4 binnen werkte. Omdat wij toch de voetballende ploeg waren en naar de overwinning zochten kwamen we ondanks het goede keepers werk van inval keeper tijn met 5-4 en de 6-4 toch met leeg handen te staan.

Toch zijn de coaches Apetrots op onze talenten. Met steeds beter overspelen en goede inzet zitten we dicht tegen een overwinning aan.

Man van de wedstrijd was sneltrein marijn die door zijn inzet en vele trainingen voorlopig onze vaste aanvoerder blijft.